Ζντοβτς: "Θα ήμουν ευχαριστημένος ακόμα και αν χάναμε"

Σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την ομάδα των Τρικάλων, ο τεχνικλός της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς στάθηκε στην παρουσία του κόσμου της ομάδας, τον οποίο και ευχαρίστησε, ενώ τόνισε πως ακόμα και αν η ομάδα του έχανε, εκείνος θα ήταν ικανοποιημένος.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό το απαράδεκτο πράγμα που έγινε χθες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Ζητάμε συγνώμη».

Για το ματς, ο Ζντοβτς υπογράμμισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο κόσμος μας, ήταν ο… έκτος παίκτης μας. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς τον κόσμο μας. Όσο και αν σας φανεί χαζό, ή περίεργο, ακόμα και αν χάναμε σήμερα, εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος από την ομάδα. Κάναμε αυτό που έπρεπε, αν και κάναμε κάποια λάθη. Πουλήσαμε ανεξήγητα κάποιες μπάλες. Παίξαμε όμως καλή άμυνα, παλέψαμε και αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο κόουτς και στην ομάδα του, για την προσπάθεια και την εικόνα τους».

Από τη μεριά των παικτών, ο Νώντας Παπαντωνίου δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη εκ μέρους όλων των παικτών, για την παρεξήγηση που έγινε με το τοπικό κλαμπ. Να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη από τους φιλάθλους μας. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι λόγω των μπλόκων που υπήρχαν στους δρόμους και δεν καταφέραμε να δώσουμε το παρών σε αυτή την εκδήλωση, που είχαν ετοιμάσει για εμάς, όπως κάνουν κάθε χρόνο και μας τιμούν. Ζητάμε την κατανόηση τους και τους αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη. Η συμπαράσταση τους, ήταν συγκλονιστική Πήραμε μια δύσκολη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, αν και είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Στα κρίσιμα σημεία όμως, βελτιώσαμε την πίεση και παίξαμε σαν ομάδα. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια. Κοιτάμε μπροστά και την επόμενη φορά που θα έρθουμε εδώ, θα είμαστε διπλά χαρούμενοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα