Ζαβός: "Ο Πανιώνιος το μεγάλο φαβορί"

Με στόχο να πραγματοποιήσει ακόμη μια επιτυχημένη εμφάνιση κόντρα στους θεωρητικά "μεγάλους" της Α2 και να πετύχει ακόμη μια μεγάλη νίκη όπως έκανε με τον Φάρο Κερατσινίου και τον Δούκα, ο Αμύντας ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο τεχνικός της ομάδας του Υμηττού Αλέξανδρος Ζαβός, σε δηλώσεις του στο basketblog,

δεν δίστασε να χαρακτηρίσει "μεγάλο φαβορί" τους "κυανέρυθρους":

"Αναμφίβολα ο Πανιώνιος είναι το μεγάλο φαβορί και δεν είναι τυχαία η θέση στην οποία βρίσκεται. Πρόκειται για μια πλήρης ομάδα, με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ και αυτό αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα", τόνισε ο προπονητής του Αμύντα και πρόσθεσε: "Εμείς θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας όπως κάνουμε από τη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σίγουρα η δυναμικότητα του αντιπάλου αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εμάς και θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί".

Στη διάθεση του Ζαβού βρίσκεται πλέον ο Νίκος Καμπούρης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Περικλή Δορκοφίκη οποίος έχει ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες ημέρες από ίωση, ενώ προέρχεται και από τραυματισμό (θλάση).

Keywords
Τυχαία Θέματα