«Υπεράσπιση» Μπράιαντ σε Ντουράντ

Η μεταγραφή του Κέβιν Ντουράντ, αποτελεί σίγουρα το πιο «καυτό» θέμα του καλοκαιριού, με ουκ ολίγους παίκτες κι όχι μόνο, να έχουν τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Μετά την αινιγματική διαφήμιση του πρώην συμπαίκτη του στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ράσελ Ουέστμπρουκ, η οποία μπορεί να «στοχεύει» τον «KD», ο Κόμπι Μπράιαντ ήρθε να τον υπερασπιστεί με το δικό του τρόπο, τονίζοντας πως κάθε παίκτης θα έπρεπε να αποδεχθεί την πρόκληση της μετακίνησής του στο Γκόλντεν Στέιτ.

Ο

«Black Mamba», αναφέρθηκε στην νοοτροπία που πρέπει να έχει ένας πραγματικά ανταγωνιστικός παίκτης, ο οποίος κατά τη γνώμη του οφείλει να παλεύει για την νίκη, όποιους παίκτες κι αν βρίσκει απέναντί του. Την ίδια ώρα, πάντως, ο Μπράιαντ «έμπλεξε το εγκώμιο» του Ντ' Άντζελο Ράσελ, λέγοντας πως αποτελεί το παράδειγμα του συγκεκριμένου τύπου αθλητή.

«Σαν αντίπαλος, θα είχα σκεφτεί λιγότερο τον εαυτό μου αν έβλεπα μία μεταγραφή κι έλεγα πως ήταν άδικη. Αν είσαι πραγματικά ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος, το βλέπεις και σκέφτεσαι "εντάξει, ας τους κερδίσουμε τώρα. Πάμε. Δε με νοιάζει πόσους παίκτες έχετε εκεί, εμείς και πάλι θα σας βάλουμε από κάτω"», είπε σε αμερικανική εκπομπή ο εμβληματικός ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς, για να συμπληρώσει ως εξής: «Όταν ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω τους παίκτες, παρατηρώ πως εκείνος που έχει αυτό ακριβώς το πνεύμα, την ένταση και την ανταγωνιστικότητα είναι ο Ράσελ. Πάντοτε παλεύει, όποιον κι αν έχει μπροστά του, όποιες κι αν είναι οι πιθανότητες. Αποδίδει κάθε στιγμή στο 110% των δυνατοτήτων του».

Keywords
Τυχαία Θέματα