Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες η Καστοριά (photo gallery)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η Καστοριά.

Ο Γιώργος Σούλιος είχε όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, στη διάθεσή του, με την Καστοριά να ξεκινάει την προετοιμασία της με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Άλλωστε, ο σύλλογος αποπνέει υγεία, έχοντας μια ισχυρή διοίκηση, υπό την προεδρεία του Ναούμ Δίτσιου, αλλά και ένα πολύ

αξιόλογο ρόστερ με σημαντικές προσθήκες, όπως αυτές του Κυριακόπουλου, του Μπένα, του Ελευθεριάδη.

Μάλιστα, ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν δεν σταματάει εδώ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Α2 τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση:

«Πρεμιέρα στις 16 Αυγουστου για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς, με παλιούς και νέους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν.

Η ομαδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση στο Δημοτικό στάδιο Καστοριας, με τον head coach Γιωργο Σουλιο να έχει να διαχειριστεί ένα δυνατό και ικανό ρόστερ, μετά και τις προσθήκες που έγιναν.

Όλοι οι παίχτες έδωσαν κανονικά το παρών στη χθεσινή επίσημη «πρώτη» της ομάδας και έδειξαν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα