Βραβεύτηκε ο Λούντζης

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια εκδήλωση στην οποία παρουσία του δημάρχου βραβεύτηκε και ο πρώην αθλητής της ομάδας, Μιχάλης Λούντζης, για το πανευρωπαϊκό που κατέκτησε με την Εθνική Εφήβων το Καλοκαίρι στον Βόλο.

Αναλυτικά:

"Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών, γονέων, φίλων του συλλόγου, αλλά και με την παρουσία της Δημάρχου, και μελών του Δημοτικού συμβουλίου

του Δήμου Αγίου Δημητρίου, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στο νέο κλειστό Αγίου Δημητρίου.

Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα μιας και το 2016 ο σύλλογος κλείνει 40 χρόνια από την ίδρυση, στην οποία παρευρέθησαν πολλά από τα ιδρυτικά μέλη του Κρόνου.

Ο σύλλογος σε μία ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, βράβευσε τον πρώτο πρόεδρο κο Χρήστο Πιπίνη και τα ιδρυτικά μέλη.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του Μιχάλη Λούντζη για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα εφήβων που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι, και τον Γιώργο Περαντωνάκη και την Μαρία Μίχου, για την προσφορά τους στον σύλλογο και εν γένει στον Αθλητισμό.

Βραβεύθηκαν επίσης ομάδες και αθλητές του συλλόγου που διεκρίθησαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καθώς και αθλητές και αθλήτριες που αρίστευσαν την σχολική χρονιά 2014-2015, αλλά και όσοι εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. κατά την ίδια περίοδο.

Οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια απο την ίδρυση του συλλόγου θα συνεχιστούν καθ όλη την διαρκεια της χρονιάς".

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα