Βουγιούκας στο Basketblog: «Να ματώνουμε για τη φανέλα»

Ο Αλέξανδρος Βουγιούκας ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Ιωνικού Νικαίας κόντρα στην Πανερυθραϊκό, έχοντας στο ενεργητικό του 20 πόντους, με εξαιρετικές επιλογές στις προσπάθειες που πήρε.

Πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη και πώς αντιμετωπίζεται το γεγονός ότι έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία; Πόσο στηρίζει ο κόσμος και τι αναμένεται στη συνέχεια; Ο ηγετικός σέντερ έδωσε απαντήσεις σε όλα μέσω του Basketblog.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι:

"Ήταν καθαρά ομαδική νίκη. Όλοι οι παίκτες συνέφεραν στο να κερδίσουμε. Όντως δείξαμε χαρακτήρα με μια ομάδα που χρειαζόταν την νίκη πάση θησεία".

Για την βοήθεια των συμπαικτών του: "Η ομάδα μας έχει πολλούς πάικτες που μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι. Αυτό φαίνεται στο ότι σε κάθε ματς έχουμε άλλον πρώτο σκόρερ. Αυτό σίγουρα κάνει πιο δύσκολη την δουλειά της αντίπαλης ομάδας . χθες έτυχε και ήμουν εγώ σε καλή μέρα, την επόμενη θα είναι κάποιος άλλος".

Για τον κόσμο του Ιωνικού: "Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη δύναμη και ώθηση, ειδικά στο τελευταίο εντός έδρας ματς με την Ερυθραία μας βοήθησαν πάρα πολύ. Πυστεύω όσο συνεχίζουμε και έχουμε θετικά αποτελέσματα παίζοντας με πάθος, θα έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Ο Ιωνικός είναι μια ιστορική ομάδα και πρέπει κάθε φορά που φοράμε την φανέλα να ιδρώνουμε και να ματώνουμε για αυτήν".

Για το γεγονός ότι ο Ιωνικός έχει μείνει πίσω βαθμολογικά: "Αυτό θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς όταν θα κάνουμε ταμείο. Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι μαζί γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλει κάθε ανταγωνιστικός αθήτής είναι να λέει και να σκέφτεται «τι έφταιξε». Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο, έχει ενέργεια και κάνουμε μεγάλη δουλειά να φτιάξουμε την χημεία μεταξύ μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα