Τζόρτζεβιτς: «Να παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Μαχητικότητα και πάθος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ζήτησε από τους παίκτες του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει του αγώνα (08/01) με τη Μάλαγα για το Top-16 της Ευρωλίγκας. Παράλληλα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως στόχος των "πράσινων" είναι η υπεράσπιση της έδρας κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μας στο ΟΑΚΑ για το Top

16 και θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα και ξέρουμε πως θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση για να νικήσουμε. Περιμένω από τους παίκτες μου να παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πιστεύω πως οι φίλαθλοί μας θα μας υποστηρίξουν και πάλι, όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς είπε: «Παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύουμε πως θα έχουμε και πάλι τη στήριξη του κόσμου μας. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί θέλουμε την πρώτη μας νίκη στο Top 16. Στην έδρα μας όλοι γνωρίζουν πως μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες. Ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα, που έχει καλή παρουσία φέτος στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη».

Keywords
Τυχαία Θέματα