Τσακωμοί και ηττοπάθεια στη Νέα Υόρκη…

Συχνά ακούμε πως «η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, αλλά η ήττα είναι “ορφανή”». Στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, εκτός του ότι οι ήττες γίνονται συνήθεια, έχουν και μπόλικους που τσακώνονται για αυτές… Οι Νικς ηττήθηκαν από την Νέα Ορλεάνη τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/12) και έφτασαν τις 9 διαδοχικές αποτυχίες, τις 7 σερί ήττες στην έδρα τους και μοιράζονται το χειρότερο ρεκόρ της Ανατολής με τους Μπακς.

Μετά το νέο «στραβοπάτημα» με τους Πέλικανς, μάλιστα, αποκαλύφθηκαν

και εσωτερικές γκρίνιες, με τσακωμούς ανάμεσα σε Καρμέλο Άντονι, Ιμάν Σάμπερτ και τον ρούκι Τιμ Χάρνταγουεϊ τζούνιορ, που σύμφωνα με τον Τύπο της πόλης, δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον δεύτερο… Άλλωστε, ο Σάμπερτ ενεπλάκη πρόσφατα σε σενάρια ανταλλαγής τόσο με τον Φαρίντ του Ντένβερ όσο και με τον Ουέιτερς του Κλίβελαντ. Ο Σάμπερτ είχε μία διαμάχη με τον «Melo» σε τάιμ-άουτ στην 3η περίοδο και δεν χρησιμοποιήθηκε στην 4η, λέγοντας πως «υπήρξε απλώς μία ασυνεννοησία στην άμυνα».

Από την πλευρά του, ο Άντονι τόνισε αμέσως μετά την νέα ήττα πως «είμαστε σαν να παίζουμε για να χάσουμε… Όταν χάνεις τόσα ματς με αυτό τον τρόπο, γεμίζεις άγχος και νεύρα και αρχίζεις να σκέφτεσαι υπερβολικά». Εξηγώντας ότι «δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουμε χημεία και ειλικρινά δεν γνωρίζω τι πρέπει ή μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε το κλίμα και να διορθώσουμε την κατάσταση. Δεν ξέρω αν πρέπει να καθίσουμε να μιλήσουμε για πολλές ώρες και να βγάλει ο καθένας από μέσα του τον προβληματισμό του, αλλά κάτι πρέπει να γίνει». Οι Νικς είχαν μία εσωτερική συνάντηση μετά την ήττα από τους Κλίπερς, την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν βρίσκουν λύσεις και ήδη μετρούν τις μισές και κάτι παραπάνω ήττες από όσες έκαναν πέρυσι (σ.σ.: 58-24)! Με τον «Melo» να καταλήγει πως «πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε βρει την ταυτότητά μας ως ομάδα. Τώρα ακόμη ψάχνουμε να βρούμε ποιοι είμαστε»…

Keywords
Τυχαία Θέματα