Τρίτη επέμβαση για KD-τέλος για τη σεζόν…

Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να εγκαταλείψει την αποστολή της Εθνικής Η.Π.Α., με φόβο τραυματισμού μετά τον αντίστοιχο του Πολ Τζορτζ. Ωστόσο, ενώ αποχώρησε υγιής πριν από το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, ο Κέβιν Ντουράντ βρήκε τους γιατρούς μπροστά του μέσα στη σεζόν... Ο σταρ των Θάντερ θα χάσει οριστικά το υπόλοιπο της σεζόν, αφού η διοίκηση της ομάδας του ανακοίνωσε επισήμως το βράδυ της Παρασκευής (27/3) ότι ο περσινός MVP

και πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ θα υποχρεωθεί να υποβληθεί σε τρίτη επέμβαση στο δεξί πόδι, σε διάστημα λίγων μηνών. Πριν από μία εβδομάδα, ο αντιπρόεδρος Σαμ Πρέστι είχε επιβεβαιώσει την πιθανότητα απουσίας του «KD-35» ως το τέλος της χρονιάς και 7 μέρες αργότερα ανακοίνωσε τα μελαγχολικά για τους φαν της Οκλαχόμα Σίτι μαντάτα. Αναφέροντας πως «ο Κέβιν επισκέφθηκε τους ειδικούς γιατρούς, Μάρτιν Ο'Μάλεϊ στη Νέα Υόρκη και Τζέιμς Νάνλεϊ στο πανεπιστήμιο του Ντιούκ και αποφασίστηκε να κοιτάξουμε το μακροπρόθεσμο μέλλον του».

Ο κ. Πρέστι εξήγησε ότι ο Ντουράντ θα χρειαστεί κι άλλη εγχείριση καθώς ανήκει στο 5%-8% των αθλητών με κάταγμα Jones στους οποίους η βίδα της επέμβασης δεν «απορροφάται» από τον οργανισμό. Αλλά τόνισε την αισιοδοξία του πως «στο μέλλον δεν θα υπάρχει νέο πρόβλημα», καταλήγοντας ότι «ο Κέβιν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και θα είναι πιθανότατα έτοιμος να επιστρέψει στις μπασκετικές δραστηριότητες σε 4 ως 6 μήνες»... Ο «KD» υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση το φθινόπωρο και απουσίασε από τα 17 πρώτα ματς των Θάντερ. Επέστρεψε τον Δεκέμβριο, πρόλαβε να γίνει επιλογή ως αναπληρωματικός για το All Star Game, όμως, έπειτα από 27 αγώνες, στα τέλη Φεβρουαρίου μπήκε και πάλι στο χειρουργείο, ώστε να μειώσει τον πόνο». Τα νέα «πληγώνουν» τις ελπίδες των Θάντερ για κάτι καλό στα πλέ-οφς, αν βεβαίως διατηρήσουν την 8η δυτική θέση (έχουν ρεκόρ 41-31 και προβάδισμα 3 νικών από τους Σανς), καθώς παίζουν και χωρίς τον τραυματία Σερζ Ιμπάκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα