Τρέλα για τους πρωταθλητές

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Aττική Oδός "έκλεισε" και γι’ αυτό ευθύνεται ο Ολυμπιακός. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν στη… βάση τους και πανηγύρισαν με τους πάνω από 3.500 οπαδούς του που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τους κορυφαίους της Ευρώπης.

Οι θριαμβευτές του Λονδίνου έφτασαν στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 19:00 το απόγευμα, μπήκαν στο πούλμαν και βγήκαν στον χώρο που περίμενε ο κόσμος λίγο πριν από τις 19:25. Το τι έγινε είναι απερίγραπτο. Ένας χαμός! Οι παίκτες του Ολυμπιακού

να πανηγυρίζουν μέσα στο πούλμαν, αλλά και πάνω από αυτό και οι οπαδοί να τους αποθεώνουν. Ο Άντιτς βγήκε με σημαία του Ολυμπιακού και… άναψε καπνογόνα, ο Λο φορούσε γυαλιά ηλίου και έκλεψε την παράσταση, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Αγγελόπουλος σήκωσε την κούπα και έγινε ο κακός χαμός στο αεροδρόμιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την κούπα την σήκωσαν όλοι σχεδόν οι παίκτες. Λίγο πριν από τις 19:50 το πούλμαν βγήκε στην Αττική Οδό για να πάει στο ΣΕΦ, για να συνεχιστεί το… πάρτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα