Τουρκία: Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε η Φενέρ (vid)

Σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα η Φενέρμπαχτσε πήρε τη μεγάλη νίκη εναντίον της Γαλατάσαραϊ εκτός έδρας με 75-79 στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τουρκία.

Η Φενέρμπαχτσε δεν ήταν καλή στο πρώτο μισό του αγώνα και έμεινε από νωρίς πίσω, όμως στο 3ο δεκάλεπτο έπαιξε καλύτερα άμυνα και ήταν πιο εύστοχη με αποτέλεσμα να μειώσει τη διαφορά.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν κοντά στο σκορ στα τελευταία λεπτά, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να κρίνει την έκβαση του αγώνα 30'' πριν το τέλος χάρη σε ένα εύστοχο τρίποντο από τα 8 μέτρα που αύξησε τη διαφορά στους

6 πόντους και ήταν αρκετό για να δυσκολέψει την ομάδα του Αταμάν. Πρώτος σκόρερ και mvp του αγώνα ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 16 πόντους, 4 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ από πλευράς γηπεδούχων ο Μίτσοφ πέτυχε 15 πόντους, έχασε όμως στα τελευταία δεύτερα μία κρισιμη βολή που μπορούσε να είχε αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και περιμένει να δει τι θα κάνει στον δικό της αγώνα η Εφές Ανατολού.

Τα δεκάλεπτα:

19-15, 41-28, 56-50, 75-79

Δείτε το χαρακτηριστικό τρίποντο του Μπογκντάνοβιτς:

.@FBBasketbol @LeaderOfHorde 'den maç topu #GSODBvFB pic.twitter.com/4uNd7zLkqA

— Basketbol Süper Ligi (@basketsuperligi) 12 Μαρτίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα