Τόμιτς: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ ο Διαμαντίδης»

Σήμερα(15/9) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το μεγάλο διεθνές τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, «Diamonds Are Forever», με το λόγο να παίρνουν πρώτα οι παίκτες που εκπροσώπησαν τις ομάδες που θα πάρουν μέρος.

Για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ μίλησε ο Βίκτορ Χριάπα:«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και εκπροσωπούμε την ΤΣΣΚΑ σε αυτό το τουρνουά. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τον Διαμαντίδη αλλά ήταν πιο εύκολο για εμένα να παίζω αντίπαλος

του παρά να μιλάω για εκείνον. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά στη ζωή του μετά το τέλος της καριέρας του».

Από πλευράς Μακάμπι ο Γκάι Πνίνι ανέφερε:«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βρισκόμαστε σε αυτό το τουρνουά για τον Δημήτρη. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε για τον παίκτη και άνθρωπο Διαμαντίδη αλλά θα τα πούμε μετά το τουρνουά. Τώρα είναι ώρα για μπάσκετ, αυτό που ήξερε να κάνει πιο καλά από όλα ο Διαμαντίδης. Είναι ένα μεγάλο τεστ για τη Μακάμπι, απέναντι σε κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας και εύχομαι όλοι να το απολαύσουν».

Ο Άντε Τόμιτς εκπροσώπησε τη Μπαρτσελόνα:«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και εκπροσωπώ τον σύλλογο μου προς τιμήν του Διαμαντίδη, ενός από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα είναι δυνατό τέστ, είμαστε ενθουσιασμένοι και ελπίζω πως θα τα πάμε καλά».

Τέλος, ο Αντώνης Φώτσης για λογαριασμού του Παναθηναϊκού:«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτό το τουρνουά. Ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης που πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό και χαίρομαι που ήμουν συμπαίκτης του. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να βρίσκεσαι δίπλα σε τόσους καλούς παίκτες και κορυφαίους ομάδες. Να ευχαριστηθούμε όλοι του τουρνουά, να πούμε ένα όμορφο “αντίο” στον Διαμαντίδη και του εύχομαι καλή συνέχεια στο καινούριο κεφάλαιο της ζωής του».

Keywords
Τυχαία Θέματα