Το ταξίδι, οι ευχαριστίες....και η λύτρωση για τον Φάρο!

Το όνειρο του κυπέλλου ολοκληρώθηκε για τον Φάρο, ο οποίος πλέον μετά την αναμενόμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό, στρέφεται στον πρωτάθλημα, και στον βασικό του στόχο που είναι η άνοδος στην Basket League, ο οποίος είναι ο βασικότερος στόχος για τον οποίο δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα το περσινό καλοκαίρι, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Κερατσινίου να φέρνει στην ιχθυόσκαλα παίκτες

εγνωσμένης αξίας.

Με το τέλος του χθεσινού (6/3) τελικού ο Βαγγέλης Τσάπας αν και αρχικά ήταν στεναχωρημένος, με τον εύρος της διαφοράς, στην συνέχεια, και με το κύπελλο του φιναλίστ στα χέρια, έζησε κάθε στιγμή στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, τριγυρίζοντας με το τρόπαιο, και δίνοντας συνεντεύξεις σε όλα τα μέσα. Ο ίδιος, και για τους γνωρίζοντας τα της ομάδας, γνώριζε ότι η ιστορία του κυπέλλου ίσως λειτούργησε και σε ένα βαθμό ανασταλτικά, με το τέλος της γιορτής να αποτελεί μια λύτρωση, με τον βασικό στόχο να μπαίνει στο τραπέζι, και με άπαντες στο Κερατσίνι, να θέλουν να γιορτάσουν στο τέλος Μαΐου με το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Έτσι, ο Φάρος μπαίνει στην τελική ευθεία, έχοντας τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια του στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, βλέποντας την Κύμη να τους έχει πιάσει στην βαθμολογία, και τον Προμηθέα να καραδοκεί, ταξιδεύοντας στο Κερατσίνι το προσεχές Σάββατο (12/3) για ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής. Επίσης, στην διοίκηση των φιναλίστ αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, και τον πλήρη έλεγχο του κόσμου, με τον Βαγγέλη Τσάπα να ξεσπάει στο τέλος αναφέροντας ότι άπαντες νόμιζαν ότι ο Φάρος λόγω Πειραιά θα είχε την συμπαράσταση φίλων του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας και σε αυτό το τομέα, ότι η πληροφόρηση ήταν λάθος.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο στον κόσμο:

Η Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας μας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον κόσμο του Φάρου Κερατσινίου που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και να χειροκροτήσουν την προσπάθειά τους. Έδωσαν παλμό στην εξέδρα μας με κόσμιο τρόπο και απέδειξαν ότι η αγάπη για το μπάσκετ είναι πάνω από κάθε είδους βία και έκτροπα.
Ευχόμαστε να είσαστε κοντά μας και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και να μας στηρίξετε στην προσπάθεια που κάνουμε για να ανέβουμε στην Α1 κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα