Το στοίχημα του Σαββάτου

Κουπόνι...όρεξη να 'χεις το σημερινό με πολλά παιχνίδια, από πολλές χώρες και με πολλές διακυμάνσεις σε επίπεδο αποδόσεων.

Αρχίζουμε αμέσως με stoiximan.gr basket league και Λαύριο - Ρέθυμνο. Το 1,44 του άσου είναι λίγο αποτρεπτικός όσο κι αν τον πιστεύουμε βάσει φόρμας. Θέλαμε κάτι καλύτερο.

Απόλλων Πάτρας - ΠΑΟΚ ματς - παγίδα. Καλύτερος ο ΠΑΟΚ

όταν... θυμάται να είναι σοβαρός, αλλά οι Πατρινοί παίζουν τη ζωή τους. Πάμε για την έκπληξη με ξερό άσο σε ζητούμενο και σε απόδοση 2,80.

Αρης - Προμηθέας σε άσο του 1,09 αλλά ένα ωραίο άντερ στους 145,5 πόντους για 1,87 με δύο ομάδων που ποντάρουν πολλά στις άμυνές τους.

Λευκάδα- Κόροιβος τελευταίο χαρτί για τους γηπεδούχους γι' αυτό και θα πάμε με το τελείως υποτιμημένο άσο του 1,70.

ΑΕΚ - Τρίκαλα με τους 17,5 του χάντικαπ να είναι μπόλικοι αφού τα Τρίκαλα είναι συμπαθητική ομάδα και παίζουνε με άλλον αέρα με τις νίκες που έχουν. Γενικά πάντως, δεν εμπνέει για κάτι.

Στην Α2 τα ντέρμπι είναι στην ημερήσια διάταξη. ΥΠάρχει φυσικά και εύκολο ματς, το Ηρακλής - Αρκαδικός που δεν συζητείται ο άσος και πιθανότατα και με χάντικαπ 4,5 πόντων στο 1,95.

Πρώτο ντέρμπι στο Ψυχικό με αντίπαλο τον Εθνικό. Δεν έχει λογική το 1,38-2,90 όσο κι αν Εθνικός κάνει κοιλιά εσχάτως. Είναι πιο γεμάτη ομάδα και έχει νόημα το κυνήγι του διπλού.

Οριακά αποδεκτό και επιλογή μας το 1,53 του Χολαργού μέσα στη Λάρισα επί τη δυνατής ΑΕΛ. Πήρε φόρα ο Χολαργός με τον Κουφό και βγάζει ποιότητα.

Αστακός - Φάρος μεγάλο ντέρμπι. Χωρίς περιστροφές διπλό του 1,80. Ανώτερος σε σημαντικές λεπτομέρειες ο Φάρος, μπορεί να πάρει το ματς.

Πεύκα - Αμύντας άσος, αλλά όχι για 1,29. Δεν αλλάζει η επιλογή, δεν αλλάζει το σημείο, αλλά η τιμή δεν είναι σωστή.

Ηράκλειο - Λάρισα δεν έχει νόημα να μπλέξουμε στο ματς των πλέον αδύναμων. Αν το κάναμε, θα πηγαίναμε στο διπλό με πλεονέκτημα 6,5 πόντων στο 1,87.

Παγκράτι - Δούκας εντάξει, φαοβρί ο Δούκας, αλλά το 27,5 είναι μεγάλο. Το Παγκράτι βγάζει κάποια ενέργεια εσχάτως, άσος στο χάντικαπ με 1,80.

Πανιώνιος - Καβάλα τέλος, στα κέφια του Πανιώνιου είναι το 21,5, δεν έχει νόημα να μπλέξουμε.

Η Τουρκία έχει πλούσια μενού σήμερα με τέσσερα ματς και μάλιστα πιάνει δουλειά από νωρίς. Το Μπεσίκτας - Ιστανμπούλ είναι ένας ξεκάθαρος άσος που δίνει... τίποτα, το 16,5 του χάντικαπ είναι στα όρια τα μπασκετικά άρα όποιος έχει έμπνευση για τα κέφια της Μπεσίκτας προχωράει με το 1,93.

Κολετζλιλέρ - Ουσάκ σε διπλό άξιο εμπιστοσύνης στο 1,22, όσο κι αν η Ουσάκ και η ... εμπιστσούνη δεν έχουν μεγάλη σχέση.

Τόφας - Μπουγιουκσεκμέτσε καλός άσος στο 1,25 με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάνει και δύσκολο ταξίδι μεσοβδόμαδα και την Τόφας να έχει αποκτήσει σταθερότητα.

Τραμπζόν - Καρσίγιακα τέλος σε δυνατό ντέρμπι που δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε ούτε με το 1,65 του άσου, αλλά ούτε και με το να το κοντράρουμε.

Η Γαλλία έχει δυνατό ταμπλό σήμερα, με τρία από τα τέσσερα παιχνίδια να χαρακτηρίζονται ντέρμπι.

Το Λε Μαν - Ναντέρ δεν παίζεται, δεν έχε από κάπου να το πιάσεις. Το Σαλόν - Σολέ είναι εύκολος άσος, με το 1,07 να μην εμπνει ούτε όμως και το 13,5 του χάντικαπ που κρίνεται οριακό.

Λιμόζ - Στρασβούργο βλέπεις το 1,80 του διπλού, θυμάσαι τον θίασο που εμφανίστηκε στο Αλεξάνδρειο μεσοβδόμαδα και απορείς. Ετσι κι αλλιώς ο άσος του 2,05 είναι πρόκληση, η Λιμόζ εντός είναι δυνατή.

Ορλεάν - Ορτέζ αξίζει εμπιστοσύνης το 1,57 του διπλού. Κάπως έχει αρχίσει να ξαναπατάει γερά η Ορτέζ, που είναι ανώτερη κλάση από τους γπηπεδούχους και λέμε ότι θα το πάρει το ματς.

Η Γερμανία άρχισε από χθες την αγωνιστική και σήμερα συνεχίζει αλλά μόνο με δύο αγώνες. Γκέτιγκεν - Ολντεντμπουργκ είναι αμφίρροπο ματς, αλλά έχει τύχη το διπλό στο οριακά αποδεκτό 1,62 και αξίζει... μια δοκιμή.

Αντίστροφα και το Λούντβιγκσμπουργκ - Γκίσεν με σετ 1,60 - 2,40 ο άσος είναι σωστά φαβορί, η τιμή επίσης οριακά αποδεκτή πάντως συνολικά σήμερα η Γερμανία δεν είναι και για... αφοσίωση.

Η Ισπανία έχει μόνο ένα ματς στην αυλαία της αγωνιστικής και αυτό... φωτιά. Τενερίφη - Γκραν Κανάρια είναι μεγάλο ντέρμπι, φαβορί σωστά οι γηπεδούχοι αλλά σε λάθος τιμή το 1,62 και καλύτερη η αποχή ή, λίγο οβεράκι στους 158,5 για 1,95 επειδή είναι αουτσάιντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα