Το στοίχημα του Σαββάτου

Δυνατά σημεία μας δίνει η Α1 στο σημερινό κουπόνι, που έχει και... πρόγευμα από τα ξένα πρωταθλήματα.

Το Λαύριο - Κηφισιά είναι το πιο αμφίρροπο σημερινό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι δίνονται φαβορί με σετ 1.83-2.02, κυρίως λόγω της απυοσίας του Λόουερι από την Κηφισιά, μόνο που χωρίς αυτόν σκόραρε 97 πόντους κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παράξενο παιχνίδι, δεν ενδείκνυται για στοιχηματισμό.

Στο Τρίκαλα -

ΑΕΚ το διπλό στο 1.40 είναι πιο καλοπληρωμένο απ' όσο θα περιμέναμε. Δυνατά μεν στην έδρα τους τα Τρίκαλα, αποδυναμωμένα δε από τις αναγκαστικές αλλαγές παικτών. Διπλό χωρίς συζήτηση.

Κόροιβος - Καβάλα με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και να μην πατάνε σταθερά. Θέλουν επειγόντως μια νίκη και έχουν μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην Καβάλα που μπορεί να νίκησε τα Τρίκαλα, αλλά δεν έγινε και ομάδα της προκοπής. Στο 1.29ο άσος.

Κολοσσός - Απόλλωνας, με την ξαφνική απώλεια του... θεριακλή Ντίλαρντ για τους Πατρινούς να "κλειδώνει" τον άσο που έτσι κι αλλιώς ήταν φαβορί. Δεδομένων των συνθηκών, το 1.38 είναι και γενναιόδωρο.

Στην Ισπανία βρίσκουμε το Φουνελαμπράδα - Χιπουσκόα στον ανάξιο αναφοράς άσο του 1.14 και με το -10,5 στο χάντικαπ να μην εμπνέει με δύο ασταθείς ομάδες να εμπλέκονται.

Στο Ανδόρρα - Σαραγόσα αντίθετα, παίζεται ο άσος του 1.44 με την Ανδόρρα να πείθει φέτος και για τη δυναμική και γα τη σταθερότητά της.

Δύο παιχνίδια έχει και η Γερμανία σήμερα, αμφότερα με ξεκάθαρα φαβορί. Η Λούνβτιγκσμπουργκ υποδέχεται τη Μπραουνσβάιγκ με τον άσο στο 1.33 και η ΤΟύμπινγκεν υποδέχεται την Ολντενμπουργκ με τους φιλοξενούμενους ισχυρό φαβροί στο 1.40 και τα δύο σημεία των φαβορί να παίζονται.

Στην Γαλλία υπάρχουν πολλά ντέρμπι και όχι πολύ καλές τιμές. Το Ναντέρ - Μονακό είναι ένα ματς που λογικά θα σταματήσει το... τρένο του Πριγκηπάτου, αλλά και πάλι με όσα κάνουν φέτος οι μονεγάσκοι τον άσο του 1.50 δύσκολα τον παίζεις.

Αλλο ένα υπερτιμημένο φαβορί είναι η Βιλερμπάν που υποδέχεται το Στρασβούργο. Λογικά κρίνεται φαβορί, θα περιμέναμε κάτι καλύτερο από το 1.47. Είναι σιχυρό το σημείο πάντως και παίζεται.

Στο Λιμόζ - Χάβρη πάμε στον άσο με χάντικαπ, αφού η Λιμόζ με τον Βουγιόσεβιτς έχει αναστηθεί και μπορεί να κάνει άνετα το +14 επί της αδύναμης και ουραγού Χάβρης.

Το Σολέ - Ντιζόν και το Ορλεάν - Λε Μαν έχουν σχεδόν τα ίδια σετ, με φαβορί τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους αντίστοιχα. Ρώσικη ρουλέτα και τα δύο, δεν αποτελούν ευκαιρία, δεν υπάρχει κάποιο λάθος και ίσως μόνο το όβερ 145,5 στο Σολέ - Ντιζόν είναι ένα ποντάρισμα που μπορεί να μπει σε ζητούμενα.

Περνάμε στην Τουρκία με το Γαλατά - Τραμπζόν να αποτελεί έναν πανίσχυρο άσο. Του 1.22 βέβαια, αλλά... σηκώνει και ένα χάντικαπ ίσως λίγο μικρότερο από των εταιριών, της τάξης των 5,5 πόντων και σε απόδοση 1.53.

Στο Γεσλιγκίρεσουν - Ουσάκ είναι σωστός ο άσος του 1.62 και ένα σημείο σε καλή τιμή για να παιχτεί.

Το Καρσίγιακα - Μπεσίκτας τέλος, έχει σωστό φαβορί την Πινάρ, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι δεν είναι για 1.30 και 7,5 πόντους. Δίνοντας λίγο αέρα παραπάνω στους φιλοξενούμενους, πάμε στο διπλό των 11,5 πόντων με απόδοση 1.44.

Keywords
Τυχαία Θέματα