Το στοίχημα του Σαββάτου

Μακρινό παρελθόν μοιάζει η περασμένη χαλαρή εβδομάδα με τα κύπελλα ανά την Ευρώπη και γυρνάμε στα γεμάτα Σαββατοκύριακα με δράση παντού.


Πάμε για αρχή από την stoiximan.gr basket league με μεγάλο ντέρμπι το Κύμη - Λαύριο και το 1,33 του άσου μικρό μεν, αλλά σωστό. Καλύτερη πάστα η Κύμη, εντός παίρνει τέτοια ματς, θα το κάνει και σήμερα.


ΑΕΚ - Απόλλωνας και το 21,5 του χάντικαπ είναι μεγαλούτσικο.

Η ΑΕΚ έχει προβλήματα τραυματισμών και κούραση, ο Απόλλωνας νέο προπονητή με λογικό ενθουσιασμό. Ασυζητητί άσος το ματς, αλλά μακριά λόγω ιδιαίτερων συνθηκών.


Τρίκαλα - Αρης σωστό διπλό του 1,33. Τα Τρίκαλα εντός παλεύουν και κάνουν ζημιές, αλλά ο σοβαρός Αρης δεν γίνεται να έχει πρόβλημα.


ΠΑΟΚ - Λευκάδα ο άσος του 1,08 είναι σωστός, αλλά τιποτένιος για να εμπιστευτείς τον αφερέγγυο ΠΑΟΚ. Ούτε το 13,5 εμπνέει, πάμε παρακάτω.


Ρέθυμνο - Κολοσσός στο 1,38 ο άσος είναι μια επιλογή. Ψυλλιασμένοι οι Κρητικοί που την πάτησαν με τη Λευκάδα, δεν θα κάνουν δεύτερη γκέλα εντός.


Προμηθέας - Παναθηναϊκός τέλος, το 18,5 είναι στις δυνάμεις του Παναθηναϊκό αλλά δεν εμπνέει, ίσως άντερ στους 149,5 δεν αναμένεται μεγάλο σκορ.


Η Τουρκία κατά παράδοση αρχίζει από νωρίς και έχει ενδιαφέρον μενού. Τόφας - Καρσίγιακα σε ζητούμενο έχει νόημα το διπλό του 2,30. Η έδρα έχει προβάδισμα, αλλά όχι σε σετ 1,65 -2,30 γι' αυτό και αναζητάμε την πρόκληση.

Γκαζιαντέπ - Ιστανμπούλ σε δυνατό άσο του 1,30 και μάλιστα καλοπληρωμένο. Τον επιλέγουμε και δυνατά.

Φενέρ - Κολετζλιλέρ το 30,5 είναι απολύτως εφικτό. Λίγο να παίξει η Φενέρ, θα πάει 50 το ματς. Εχει νόημα ο άσος του 1,85 όσο κι αν σε τέτοιες διαφορές πάντα υπάρχουν επιφυλάξεις.

Τραμζπόν - Ουσάκ άλλος ένας ισχυρός άσος στο 1,33. Οχι σαν τη Γκαζιαντέπ, αλλά με καλή τύχη Ισως και όβερ στους 162,5 πόντους στο 1,91.

Μεσημέρι, καταμεσήμερο για την ακρίβεια, αρχίζει και η σημερινή δράση στη VTB με το Αστάνα - Ζενίτ. Λογικό διπλό, σωστό το 1,20, μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων.

Νίζνι - Ρίγα καλός άσος στο 1,40. Από τις ευκαιρίες της ημέρας, το επιλέγουμε δυνατά.

Η Γαλλία είναι γεμάτη σε δράση απόψε. Τουλόν - Παρί ενδιαφέρον ματς και θα αντιστρέφαμε το φαβορίστο σετ 1,75-2,10 που βρίσκουμε. Οχι με πάθος, αλλά μια προτίμηση υπάρχει στο διπλό.

Σαλόν - Ντιζόν άσος γερός και στα... μηδενικά όρια, με 1,07 και χάντικαπ στους 14,5 πόντους που μας αφήνει αδιάφορους.

Λε Μαν - Γκραβελίν ντέρμπι και όχι για 1,44 ο άσος. Διπλό ανοίγοντάς του το πλεονέκτημα στους 7,5 πόντους για 1,67 είναι καλύτερο.

Νανσί - Ορτέζ άλλο ντέρμπι, πάμε στο όβερ 155,5 στο 1,93 αφού μας το δίνουν αουτσάιντερ και αφήνουμε το σημείο εκτός.

Ναντέρ - Σολέ σε άνετο άσο του 1,13 και στο χέρι των γηπεδούχων και το όβερ 10,5 στο χάντικαπ με 1,88.

Ορλεάν - Βιλερμπάν τέλος και πάμε στο διπλό του 1,75 δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ποιοτική Βιλερμπάν που έχει βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Με δύο αγώνες ανοίγει η αγωνιστική στην Ισπανία. Το Γκραν Κανάρια - Ανδόρα αναμένεται μονόλογος των γηπεδούχων. Λογικό το 1,17 σρον άσο, λογικό όβερ στους 167,5 πόντους στο 1,91.

Ομπραντόιρο - Τενερίφη θα πάμε σε άσο με πλεονέκτημα6,5 πόντων στο 1,82. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά παλεύουν εντός οι γηπεδούχοι και μπορούν να κοντράρουν μέχρις εσχάτων.

Χαλαρή κατάσταση και στη Γερμανία, επίσης μόνο με δύο ματς. Ολντενμπουργκ - Φρανκφούρτη θα πάρουμε το διπλό με τους 9,5 πόντους στο 1,87 προβλέποντας σθεναρή αντίσταση των φιλοξενούμενων.

Τούμπιγκεν - Ιένα αμφίρροπο ματς, σίγυορα περισσότερο από το 1,50 που βρίσκουμε τον άσο και καλύτερα να προσπεράσουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα