Το στοίχημα του Σαββάτου

Ελλάδα και Γαλλία μονοπωλούν το σημερινό στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού μέχρι και η Γερμανία που συνήθως έχει δράση τα Σάββατα, αυτή τη φορά περιορίζεται σε ένα ματς.

Πάμε στην stoiximan.ge basket league, με δυνατό άσο για ξεκίνμα στο Κολοσσός - Απόλλωνας. Το 1,25 είναι κολώνα, μέσα στη Ρόδο ο Κολοσσός τα καθαρίζει αυτά τα ματς, θα το κάνει

και σήμερα.

Αρης - Κύμη με τον Αρη μισό, αλλά έστω κι έτσι καλύτερο. Το 1,13 λογικό, το 10,5 του χάντικαπ στο 1,87 επίσης κι αν λείπει τόσος κόσμος από τον Αρη.

Κόροιβος - Τρίκαλα προβάδισμα στην έδρα και στο 1,50. Ο Κόροιβος έστω και με περιπέτεια τα παίρνει τα ματς που πρέπει εντός και το σημερινό είναι ένα τέτοιο, με πολύ μέτριο αντίπαλο μάλιστα.

Προμηθέας - ΠΑΟΚ και... νάτος πάλι ο ΠΑΟΚ. Τα έχουμε πει, πού να τον πιάσεις αφού είναι διπρόσωπος και βάλε. Μεγάλη απώλεια του Φαγέ για τον Προμηθέα πάντως, αλλάζει ισορροπίες αλλά γενικά το ματς είναι να μην ακουμπάμε.

Λευκάδα - Λαύριο και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Εφυγε ο αρχισκόρερ Ουελς από τη Δόξα, εκτός και 2-3 από το Λαύριο που έχει φέρει άλλους όμως, οπότε καλά να περάσουν αλλά χωρίς τα λεφτά μας.

Τρία ματς έχει το πρόγραμμα σήμερα στην Τουρκία. Μπεσίκτας - Τόφας σε πανίσχυρο άσο του 1,26. Τιμή που μάλλον έχει πάει εκεί λόγω της νίκη ςτης Τόφας επί της Φενέρ, αλλά θαύματα δε γίνονται κάθε μέρα.

Κολετζλιλέρ - Μπαλικεσίρ σε λογικό διαπλό του 1,22 που δεν αποτελεί πάντως και ευκαιρία.

Τραμπζόν - Γκαζιαντέπ σε μάχη χαμηλών πατωμάτων με δελεαστικό άσο στο 1,65. Καλύτερη ομάδα η Τραμπζόν, μέσα στην έδρα της είναι φαβορί.

Στη Γαλλία το Σαλόν - Βιλερμπάν δίνει έναν άσο του 1,33 που με τη μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων είναι απόλυτα σωστό και μοναδική επιφύλαξη από το να κάμε γερό μπάσιμο είναι ότι η Βιλερμπάν... αραιά και πού, θυμάται τις μεγάλες της δυνατότητες.

Σολέ - Ορλεάν είναι πολύ αδύναμες και ισόβαθμες χαμηλά ομάδες για να ασχοληθούμε με αποδόσες τύπου 1,40. Πάμε παρακάτω.

Λε Μαν - Νανσί σε αδιαπραγμάτευτο άσο του 1,13 και στις δυνατότητες των γηπεδούχων το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο 1,88.

Λιμόζ - Λε Πορτέλ σε σωστό άσο του 1,26 που τον παίρνουμε σκέτο χωρίς να ασχοληθούμε με το χάντικαπ.

Στρασβούργο - Τουλόν τέλος, άχαστος ο άσος με το 1,11 και λογικό χάντικαπ των 11,5 πόντων στο 1,88.

Η Ισπανία ανοίγει την αγωνιστική με το ματς Μάλαγα - Βαλένθια που δίκαια έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, αλλά το 1,65 είναι μάλον λίγο μικρότερο από τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Στη Γερμανία υπάρχει το Γκίσεν - Λούντβιγκσμπουργκ, ντέρμπι ισόβαθμων με λάθος σετ το 1,47 - 2,80. Ούτε για κόντρα είναι το ματς, οπότε το προσπερνάμε.

Η VTB έχει τρία παιχνίδια με το Αστάνα -Κούμπαν να δίνει 1,26 στο διπλό που είναι λογική προσέγγιση για την ορμαρισμένη και πληρέστερη Κουμπάν, αλλά επειδή και η "ελληνική" Αστάνα είναι σε καλό φεγγάρι, το αφήνουμε.

Σάρατοφ - Κάλεβ δυνατός άσος του 1,29 αξίζει εμπιστοσύνης για καλύτερη ομάδα με αξιόπσιτη απόδοση εντός.

Χίμκι - Περμ τέλος, ισορροπείται το ματς στους 21,5 πόντους και είναι πιθανό το όνερ 158,5 στο 1,87.

Στην Ιταλία τέλος, το Σάσαρι - Τρέντο δίνει έναν καλό άσο του 1,30 με σαφείς διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων που μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα