Το στοίχημα του Σαββάτου

Αγώνες... φωτιά στην Basket League και πολλά άλλα ενδιαφέροντα από την Ευρώπη περιλαμβάνει το σημερινό μακροσκελές κουπόνι του μπάσκετ.


Λαύριο - ΠΑΟΚ σε αγώνα που δεν ενδείκνυται για.. σώφρονες. Το Λαύριο εντός είναι δυνατό, ο ΠΑΟΚ έχει βρει τρόπο και παίρνει αποτελέσματα παίζοντας... κάτ σαν μπάσκετ. Για 1,47 τον ΠΑΟΚ

ούτε για πλάκα. Η κόντρα πάλι δεν εμπνέει. Ισως οβερ στους 146,5 πόντους για 1,47.


Απόλλων - Προμηθέας στο μεγάλο ντέρμπι της Πάτρας κι εδώ το 1,50-2,65 δεν είναι σωστό. Πάμε στο διπλό με πλεονέκτημα 4,5 πόντων στο 1,85 περιμένοντας κοντινό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.


Κολοσσός - Κόροιβος σωστό φαβορί οι Ροδίτες αν και το 1,17 είνα αποκαρδιωτικό. Πάμε στο όβερ 150,5 για δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά, αφού τα σημεία και τα χάντικαπ είναι δίκοπα μαχαίρα με το στιλ και των δύο.


ΑΕΚ - Ρέθυμνο σε λογικό άσο που όμως δεν παίζετα στους 15,5 πόντους, αντίθετα είναι ευκαιρία το όβερ στους 149,5 πόντους σε απόδοση 1,87 αφού αμφότεροι έχουν το μυαλό τους στην επίθεση.


Τρία ματς έχει το μενού στην Τουρκία με το Καρσίγιακα - Μπεσίκτας να ανοίγει την αυλαία και να μας παραξενεύει ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Τα έχουμε ξαναπει ότι φέτος δεν είναι πολύ δυνατοί, η Μπεσίκτας είναι καλή ομάδα και το διπλό του 2,25 σε ζητούμενο αξίζει.


Ισταμπούλ - Ουσάκ είναι ισορροπημένο ζευγάρια και δεν προσφέρει κάποια ευκαιρία και το Γιεσλιγκίρεσουν - Κολετζιλιλέρ είναι ένας άνετος άσος που ισορροπείται στους 19,5 πόντους και επίσης δεν μας συγκινεί.


Η Γερμανία έχει... δουλειά σήμερα, αρχίζοντας από το Ουλμ - Βόννη σε έναν σωστό άσο του 1,20, ένα λογικά ψηλό σύνολο στους 172,5 πόντους που έρχεται με τις συχνές εντός επιδόσεις της Ουλμ και δίνει 1,87. Και η Ουλμ πάνω από 90 πόντους στο 1,83 είναι μια χαρά περίπτωση.


Μπραουνσβάιγκ - Γκέτιγκεν και σιγά την... αρμάδα τους φιλοξενούμενους που θα τους παίξουμε και στο 1,55. Εντάξει, αδύναμη και προβληματική η γηπεδούχος αλλά μπορεί να τους παλέψει να το κάνει ντέρμπι και να πάμε στον άσο με πλεονέκτημα 7,5 πόντων στο 1,53.


Ολιβερ - Γκίσεν επίσης πιο ντέρμπι απ' όσο μαρτυρά το 1,44 του άσου. Εχει νόημα το διπλό με τους 5,5 πόντους στο 1,85 και χωρίς ιδιαίτερη θέρμη για το ματς συνολικά, εκεί πάμε.


Τούμπιγκεν - Ολντενμπουργκ λογικό διπλό χωρίς να ενθουσιάζει το 1,40 που πληρώνει, αλλά αυτή είναι η πιθανότερη εξέλιξη του αγώνα.


Η Γαλλία έχει γεμάτη αγωνιστική με το Λε Μαν - Σολέ να μην είναι και για 1,40 στον άσο. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους, είναι στο 2-4 και καλύτερα να τους περιμένουμε.


Τα ίδια και στο Σαλόν - Παρί, αλλά εδώ δεν θα... περιμένουμε. Θα πάρουμε τους Παριζιάνους στο διπλό με πλεονέκτημα 6,5 πόντων στο 1,85 αφού το 1,36 του άσου είναι λίγο για ένα ματς που έχει προοπτική να εξελιχθεί σε ντέρμπι.


Ματσάρα το Γκραβελίν - Στρασβούργο με τους δύο να ψάχνουν τα πατήματά τους. Ρώσικη ρουλέτα που κανονικά δεν παίζεται, αλλά σε ζητούμενο θα παίρναμε το διπλό του 1,85 για το Στρασβούργο που πήρε φόρα μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και την ανάληψη από τον Κολέ.


Λιμόζ - Σαλόν Ρεμς και παίρνουμε δυνατά τον άσο του 1,30 χωρίς πολλές εξηγήσεις. Αλλη κλάση η Λιμόζ, δεν βλέπουμε πώς μπορεί να αλλάξει το σημείο.


Νανσί - Μονακό στο 1,15 το διπλό και από μόνο του το λες ευκαιρία. Και οι 10,5 πόντοι κολακευτικοί είναι για τους γηπεδούχους, αλλά δικαιθολογούνται επειδή όλα τα ματς τα χάνει γύρω στους 5 και δύσκολα.


Ορλεάν - Τουλόν τέλος, καλό αγώνα να έχουν και μακριά από εμάς για δύο ομάδες χωρίς σημείο στήριξης και λόγο στοιχηματικής ενασχόλησης μαζί τους.


Δύο ματς όπως συνήθως έχει η Ισπανία τα Σάββατα. Φουενλαμπράδα - Βαλένθια σε σωστό διπλό του 1,30 που αποτελεί μια καλή περίπτωση για εμπιστοσύνη.


Ομπραντόιρο - Σαραγόσα τελείως αμφίρροπο με μέτριες ομάδες, η έδρα είναι δυνατή και το 1,70 του άσου έχει κάποια αξία.


Παραδόξως για Σάββατο, έχει αγώνες και η Ιταλία. Το... απλησίαστο Πιστόια - Σάσαρι που δεν έχει κανέναν λόγο να μπλέξουμε και το Μπρέσια - Κάπο Ντ' Ορλάντο που είναι κάκιστη η τιμή του 1,62 για τους με μια νίκη νεοφώτιστους γηπεδούχους, χωρίς όμως να αξίζει και η Κάπο για να παίξεις λεφτά πάνω της.

Keywords
Τυχαία Θέματα