Το στοίχημα του Σαββάτου

Η Ελλάδα μονοπωλεί σήμερα το στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού εκτός συνόρων ή, υπάρχει δράση την Κυριακή ή περιορισμένη λόγω κυπέλλων.

Πάμε στα δικά μας λοιπόν, αρχίζοντας με το Ρέθυμνο - Κολοσσός. Ειλικρινά αναζητείται η λογική του 1.57 στον άσο του Ρεθύμνου που παραπαίει, έχει χάσει την Κλουφ και θα έχει σε ντεμπούτο τον Ντελινινκάιτις που κανείς δεν ξέρει τι θα δώσει. Ο Κολοσσός στο 6,5 με 1.53 είναι μια καλη λύση,

το ξερό διπλό στο 2.45 ένα ωραίο ζητούμενο, το όβερ 71,5 πόντοι των Ροδιτών στο 1.87 ένα ακόμα ζητούμενο.

Αρης - Αρκαδικός με άσο του 1.08 και αναγκαστικά πάμε σε εναλλακτικές. Το χάντικαπ βρίσκεται στους 13,5 πόντους και παίζεται στον άσο αφού ο Αρης χρειάζεται ένα ξέσπασμα και έχει ευκαιρία να το κάνει απέναντι στον φιλότιμο μεν, αδύναμο και μονοδάστατο δε Αρκαδικό.

Το Κηφισιά - ΠΑΟΚ παρότι μαθεύτηκε η απουσία του Σχορτσανίτη, συνεχίζει να βρίσκεται σε σετ 2.40-1.60. Εν μέρει λογικό αφού για τους γηπεδούχους υπάρχει η πιο σοβαρή απουσία του Λόουερι. Το ζήτημα είναι τι παίζουμε. Αντερ στους 146,5 η μία περίπτωση στο 1.53, Κηφισιά στο +6,5 η άλλη και ίσως πιο ασφαλής στο 1.50.

ΑΕΚ - Λαύριο με έναν ακόμα "σκοτωμένο' άσο του 1.06 που μας οδηγεί στο χάντικαπ. Το ερώτημα είναι... ποιά ΑΕΚ; Ξέρεις τι θα δείξει αυτή ηομάδα που αλλάζει ρόστερ κάθε εβδομάδα; Μπορείς να στηριχτείς πάνω της; Λέμε με διάθεση ρίσκου ότι μπορείς στους 15,5 πόντους, αφού έστω κι έτσι υπερέχει εμφανώς σε ποιότητα έναντι του Λαυρίου.

Στο Καβάλα - Τρίκαλα θα διαφωνήσουμε με το 1.85-2.00 υπό την έννοια της διαφωνίας με το φαβορί. Η Καβάλα δεν υπάρχει σαν ομάδα, τόσο απλά. Κάτι καραβιές ξένων πηγαινοέρχονται και το αποτέλεσμα είναι για γέλια. Μόνη λογική για τον φαβοριτισμό τους μπορεί να είναι η ατολμία των Τρικάλων εκτός έδρας. Σαν όμως, όμως, πολύ καλύτερα τα Τρίκαλα. Ξερό διπλό σε ζητούμενα και σε απόδοση 2.00 η πρόταση.

Φινάλε με Κόροιβος - Απόλλων και έναν από τους ισχυρότερους άσους της αγωνιστικής. Ηδη το 1.65 που άνοιξε έχει "πετσοκοπεί" σε 1.44, αφού παίρνει διαρκώς προβάδισμα. Ακόμα και σε αυτές τις τιμές, παίζεται... ευχάριστα.

Στην Ιταλία υπάρχει ο αγώνας της Αβελίνο με την Εμίλια με το διπλό του 1.75, σε μια σκληρή έδρα πάντως, να παίζεται αφού οι φιλοξενούμενοι είναι σε φουλ φόρμα.

Η Γερμανία έχει δύο ταμπλό το διήμερο και με κύπελλο και με πρωτάθλημα για όσους δεν έχουν προκριθεί. Το Αλμπα - Ολιβερ του κυπέλλου το αφήνουμε αφού με χάντικαπ 12,5 πόντων σε νοκ - άουτ παιχνίδια δεν μπλέκουμε.

Στο πρωτάθλημα, είναι... τίμιος ο άσος του 1.33 της Ουλμ με τη Μπραουνσβάιγκ και παίζεται. Είναι πιθανός ο άσος της Μπαϊρότ με τη Χάγκεν, αλλά θα θέλαμε μια καλύτερη τιμή από το 1.62.

Στη Γαλλία τέλος, βρίσκουμε μόνο αγώνες κυπέλλου και βγαίνει από μόνο του ένα καλό παρολί με τα φαβορί αφού υπάρχουν αγώνες με ομάδες διαφορετικών κατηγοριών. Παίζεται η Λιμόζ στο 1.47 εκτός έδρας με τη Μπουργκ, παίζεται η Ναντέρ στο 1.22 στην έδρα της ντενά, παίζει και το διπλό της Γκραβελίν στο 1.26 στην έδρα της Χάβρης που είναι σε ίδια κατηγορία, αλλά παραπαίει.

Keywords
Τυχαία Θέματα