Το στοίχημα του Σαββάτου

Πολλούς μήνες είχαμε να απολαύσουμε ένα τόσο γεμάτο κουπόνι σαν το σημερινό το οποίο θα αναλύσουμε σε όσα εμφανίστηκαν νωρίς και θα περιμένουμε με αγωνία το πότε θα αυξηθούν με την πρεμιέρα της Α2.


Πάμε στο τζάμπολ της Α1, με Αρης - Τρίκαλα να μην συζητιέται η εξέλιξη. Παίρνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη τον άσο με χάντικαπ 18,5 πόντων σε τιμή αουτσάιντερ 1,93 και προσοδκούμε σε... απογείωση του Αρη επί των ανέτοιμων ακόμα Τρικάλων.


Κολοσσός

- Ρέθυμνο σε ντέρμπι μικρομεσαίων θα πάρουμε τον άσο των γηπεδούχων στο 1,65. Δεν είναι και καμια ευκαιρία πρώτης τάξης, αλλά στις μέχρι τώρα παρουσίες δείχνουν ένα βήμα πιο μπροστά αυτή την εποχή.


Δόξα Λευκάδας - ΠΑΟΚ με την τύχη να φέρνει απέναντι τους Μαρκόπουλους στην πρεμιέρα, αλλά τον γηπεδούχο υιό Χάρη ακόμα να μην έχει κλείσει ρόστερ καλά - καλά. Ο ενισχυμένος φέτος ΠΑΟΚ δε γίνεται να άσει και λογιά κάνει και το +12 για να δώσει διπλό με χάντικαπ και 1,87.


Λαύριο - Κύμη και έχουμε την αίσθηση ότι οι φιλοξενύμενοι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Θα πάρουμε το διπλό με "αέρα" 5,5 πόντων στο 1,50 περιμένοντας ντέρμπι αλλά γενικά θα προτιμούσαμε την αποφυγή του εν λόγω αγώνα.


Στο Κόροιβος - Ολυμπιακός πάμε με φόρα στο διπλό με τους 28,5 πόντους και απόδοση 1,85. Ο Κόριβος των έξι παικτών έχει παίξει τρία κύπελλα σε μια βδομάδα. Ανάσα δε μπορούν να πάρουν και ο Ολυμπιακός δεν δείχνει οίκτο παραμονές Ευρωλίκγας. Θα πάει ψηλά αυτή η διαφορά.


Περνάμε στη Γερμανία με το ντερμπάκι Αλμπα - Φρανκφούρτη να προσφέρει τον άσο στο χαμηλό 1,33 το οποίο θα τιμήσουμε πάντως αφού οι φιλοξενούμενοι προβληματίζουν σφόδρα μέχρι τώρα.


Ουλμ - Μπρεμερχάβεν και η χαρά του όβερ. Το βρίσκουμε στους 170,5 αλλά το τιμάμςε για την Ουλμ που παίζει πάντα κοβτά στους 100 πόντους μπρος - πίσω και δεν έχει νόημα να μπλέξουμε με τον άσο του 1,10.


Ράστα Φέστα - Χάγκεν είναι κατ' εξοχήν ματς προς αποφυγή που μας... στέλνει στο επόεμνο, Γκίσεν - Μπάγερν. Διπλό με 13,5 πόντους στο 1,88 για την καλή φέτος Μπάγερν και πιθανό όβερ στους 158,5 πόντους σε τιμή αουτσάιντερ 1,93.


Η Ιταλία έχει ένα ματς σήμερα, το Εμίλια - Σάσαρι το οποίο δεν είναι για 1,40 στον άσο αλλά είναι για 157,5 στο όβερ με το 1,88 να κρίνεται άκρως ικανοποιητικό.


Η Γαλλία έχει... ζεσταθεί στη δράση και σήμερα συναντάμε ένα δυνατό ντέρμπι στο Ορτέζ - Βιλερμπάν. Θα πάρουμε το διπλό του 1,80 θεωρώντας πολύ πιο ποιοτική και αξιόπιστη ομάδα τη φιλοξενούμενη.


Το Σαλόν - Αντίμπ δεν παίζεται στο 1,22 του άσου, αντίθετα παίζεται το 1,33 του άσου της Νανσί που περιμένει τη Σολέ.


Δυνατό σημείο μοιάζει και το διπλό του Στρασβούργου στην Ορελάν, αν και θέλαμε κάτι παραπάνω από το 1,35 χωρίς πάντως να το υποτιμάμε.


Πρεμιέρα έχει και η Τουρκία και θα είναι καλό να περιμένουμε τις πρώτες εικόνες. Λαθάκι εντοπίζεται στο Καρσίγιακα - Μπάνβιτ με 1,60 - 2,40, το βλέπουμε πιο ντέρμπι και θα πάρουμε διπλό με αβάντζο 6,5 πόντων στο 1,55.

Keywords
Τυχαία Θέματα