Το στοίχημα του Σαββάτου

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν σε ρυθμούς, το ελληνικό κύπελλο το... φοβούνται οι εταιρίες, αλλά θα τους περιμένουμε μέχρι το... παρά πέντε και θα επανέλθουμε αν εμφανιστούν τιμές, για την ώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε όσα υπάρχουν διαθέσιμα.


Η Γαλλία συνεχίζει την δράση της σήμερα με το κυρίως μενού και με πρώτο ματς το Νανσί - Λιμόζ. Το 1,44 του διπλού δεν είναι δίκαιο για πρεμιέρα, όσο κι αν οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πιο ποιοτικοί, οπότε ας

περιμένουμε πρώτα να τους δούμε και μετά να τους ποντάρουμε σε τέτοιες τιμές.


Το Μονακό - Σαλόν είναι σωστό με τον άσο στο 1,26. Η Μονακό έδειξε με πατημένο το γκάζι από πέρυσι, δεν δείχνει να απειλείται από τέτοιους αντιπάλους στην έδρα της και μας προσφέρει στήριγμα.


Στο Σολέ - Σαλόν Ρεμς θα πάμε προς το διπλό με χάντικαπ και αυτό ανοίγοντάς το λίγο από το προσφερόμενο 4,5 στο 7,5 με απόδοση 1,62. Μυρίζεται μάχη, με αυτό το σκεπτικό θα ποντάρουμε.


Ντιζόν - Λε Πορτέλ θα ψάξουμε έναν άσο χάντικαπ με το 10,5 και απόδοση αουτσάιντερ στο 1,93. Οι νεοφώτιστοι φιλοξενούμενοι δεν δείχονυν να έχουν προσαρμοστεί ακόμα στην κατηγορία και έχει νόημα να τους κοντράρουμε στο ξεκίνημα.


Λε Μαν - Ορτέζ με τον άσο του 1,20 να μην εμπνέει αν και μάλλον θα έρθει, απλά τον περιμέναμε σε κάτι καλύτερο. Οποιος ψάχνει για ένα δυνατό μικρό τον βάζει, αλλά δεν έχει... αρπάξει ευκαιρία.


Ναντέρ - Ορλεάν για το φινάλε σε λογικά μικρό άσο του 1,14 και οριακά αποδεκτό χάντικαπ στο 10,5 σε ματς που γενικά δεν εμπνέει για ποντάρισμα.


Η Ισπανία φέρνει και το δεύτερο χρονικά ματς στη Μαδρίτη, μετά τη χθεσινή πρεμιέρα της Ρεάλ, με την Εστουδιάντες να υποδέχεται τη Μπέτις. Το 1,53 του άσου δεν είναι και ευκαιρία για τους γηπεδούχους που πέρυσι σώθηκε στο τελευταίο.. δευτερόλεπτο, πάντως, το προβάδισμα το δικαιούνται αφού έχουν καλύτερο ρόστερ και μεγαλύτερη εμπειρία.


Το Ομπραντόιρο - Μπασκόνια το λες και παγίδα με το 1,40 του διπλού. Οι Βάσκοι δεν έχουν στρώσει ακόμα, η Ομπραντόριο πάντα είναι σκληρό καρύδι στην έδρα τους, η αποχή η ενδεδειγμένη λύση.

Στη Γερμανία το Ουλμ - Ολντενμπουργκ είναι ντέρμπι στο οποίο οι γηπεδούχοι δικαιούνται ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά όχι και στο 1,62 που βρίσκουμε. Αντίθετα το όβερ έστω και στο ψηλό σύνολο των 161,5 πόντων είναι θελκτικό στην απόδοση 1,91 αφού και οι δύο ομάδες παίζουν σε ψηλά τέμπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα