Το στοίχημα του Σαββάτου

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο άρχισαν και επίσημα πριν από λίγες ώρες, αλλά το μπάσκετ αρχίζει το απόγευμα και μαζί του και η δική μας στοιχηματική... εξερεύνηση.

Αυστραλία – Γαλλία είναι το πρώτο αντρικό ματς και το 1,30 των Γάλλων δεν μας... ψήνει. Επιμένουμε όπως και στο γενικό κομμάτι των μακροχρόνιων στοιχημάτων ότι δεν δείχνουν σε τρομερή κατάσταση, άλλο που με τις διασταυρώσεις που μπορούν να έχουν σαν τρίτοι στον όμιλο ίσως

φτάσουν και σε μετάλλιο. Δίνουμε στους Αυστραλούς διψήφιο πλεονέκτημα και ποντάρουμε στα καγκουρό με 1,60 στους 10,5 πόντους.

Το Κίνα – ΗΠΑ έχει ισορροπήσει στους 49,5 πόντους στο χάντικαπ και φυσικά είναι θέμα του πώς πέρασε η βραδιά στο... κρουαζιερόπλοιο το πόσο θα πάνε τα Αμερικανάκια. Προτιμάμε το όβερ 166,5 πόντους στο 1,53 αφού λογικά θα θέλουν ένα σόου στην πρεμιέρα, τους απολαμβάνουμε και προχωράμε.

Στο Βενεζουέλα – Σερβία οι 22 πόντοι είναι στο χέρι των πολύ ανώτερων Σέρβων, αλλά θα προτιμήσουμε την επιθετική τους παραγωγικότητα. Οβερ στους 85,5 πόντου σε απόδοση 1,83 για μια ομάδα που πετάει φωτιές σε διάρκεια και θα ανεβάσει ψηλά το σκορ.

Νωρίτερα χρονικά αρχίζει το γυναικείο τουρνουά, αυτό κι αν θέλει παρακολούθηση πριν μπούμε στοιχηματικά, αν και για την πρεμιέρα η νίκη των Γαλλίδων επί των Τουρκάλων στο 1,57 είναι ένα σημείο που αξίζει προσοχής. Τα άλλα, αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα