Το στοίχημα της Τρίτης

Ολίγη από Ευρωλίγκα και… μπόλικη από Γαλλία συνθέτουν σήμερα ένα κουπόνι μπάσκετ που ξεφεύγει από τα όρια του… νηστίσιμου.

Στο Κούμπαν – Μπαρτσελόνα, τα ρίσκα είναι δεδομένα με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στη σειρά. Πιο λογικό μας φαίνεται το διπλό του 2,20 βάσει «ειδικού βάρους» και όχι βάσει μπάσκετ. Πιθανό και λόγω της κρισιμότητας να αφήσουν κατά μέρους αμφότεροι το επιθετικό μπάσκετ και να πάμε σε χαμηλά τέμπο, άρα άντερ. Συνολικά, δεν υπάρχει κάτι για στήριγμα.

Πάμε στη Γαλλία.

Ορλεάν – Ντιζόν με ελαφρύ φαβορί στις αποδόσεις το διπλό του 1,70 και τη συμπεριφορά των δύο ομάδων να μας λέει… προσπεράστε.

Χάβρη – Σολέ, η αγαπημένη έως λατρεμένη Χάβρη που μετά την έκλαμψη της 2ης νίκης στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις 30άρες… κατακέφαλα. Όχι ότι είναι τίποτα ιδιαίτερο η Σολέ γι’ αυτό και βρίσκουμε τη σκέτη νίκη στο 1,57. Θα την εμπιστευτούμε, θεωρώντας την ευκαιρία.

Σαλόν – Ορτέζ με τον άσο στο 1,26 να κρίνεται ισχυρός και άξιος να μπει σκέτος στο δελτίο για να μεγαλώσεις τις αποδόσεις.

Σαλόν Ρεμς με Αντίμπ είναι πιο ντέρμπι απ’ όσο δείχνει το 1,40 του άσου και ίσως έχει νόημα το διπλό με λίγο διευρυμένο πλεονέκτημα από τους 5,5 στους 8,5 πόντους και απόδοση 1,55.

Ρουέν – Ναντέρ θα περιμέναμε κάτι καλύτερο από το 1,30 στο διπλό αλλά η λογική λέει ότι δεν χωράει έκπληξη και ότι μπορούμε να το εμπιστευτούμε.

Βιλερμπάν – Λε Μαν για το φινάλε, και… σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Η Βιλερμπάν εσχάτως κάνει νερά, είναι ή του ύψους ή του πολύ βάθους, βλέπε ήττα από Χάβρη. Η Λε Μαν πείθει περισσότερο κι όμως το σετ είναι 1,40-3,05. Συγγνώμη κιόλας, αλλά θα πάρουμε το ξερό διπλό χωρίς καμία τύψη κι αν το χάσουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα