Το στοίχημα της Τρίτης

Δυνατό κουπόνι έχει σήμερα, με εφτά αγώνες από Γιούροκαπ, που αρχίζουν τα προημτιελικά με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες και Τσάμπιονς λιγκ και αρκετά αμφίρροπα ζευγάρια που δίνουν μεγάλες τιμές.

Κούμπαν - Ζενίτ λογικό το προβάδισμα του άσου, αλλά όχι για 1,38. Ηθελε καλύτερη τιμή χωρίς αυτό να το αδυνατίζει σαν φαβορί και ίσως ψάξουμε το όβερ στους 161,5 πόντους για 1,95 αφού η Ζενίτ ανοίγει πολύ τον ρυθμό.

Χάποελ Ιερουσαλήμ - Γκραν Κανάρια είναι το πιο αμφίρροπο από τα τέσσερα ζευγάρια. Κι εδώ στο όβερ θα πηγαίναμε για 161,5 και 1,91 αφού το σημείο μοιάζει με ρώσικη ρουλέτα.

Μπάγερν

- Μάλαγα θα πάμε με τον άσο του 1,44. Είναι λίγο σοφτ η Μάλαγα εκτός, θα δώσουμε ένα προβάδισμα στους Βαυαρούς.

Βαλένθια - Χίμκι δυνατό ζευγάρι, αλλά η φόρμα των Ισπανών μας οδηγεί προς τον άσο. Το 1,30 δεν ενθουσιάζει, αλλά δεν κοντράρεται κιόλας.

Πάμε στο τσάμπιονς λιγκ, με το ΑΕΚ - Μονακό να μας οδηγεί και πάλι στα σύνολα. Αρκετά αφερέγγυες και οι δύο ομάδες για να ρισκάρουμε πρόβλεψη σημείου, αλλά και ακρετά επιθετικές για να πάμε στο οβερ 148,5 για 1,85.

ΠΑΟΚ - Τενερίφη η λογική λέει διπλό γι' αυτό και δίνει 1,60. Εντάξει, απρόβλεπτος ο ΠΑΟΚ δεν βγάζεις άκρη μαζί του,αλλά όπως και να το δεις, διπλό είναι το σωστό.

Ολντενμπουργκ - Μπάνβιτ τέλος, οι Τούρκοι είναι πιο αξιόπιστοι ομάδα, τους δίνουμε φαβορί για την πρόκριση και απέχουμε από το σημερινό ματς λόγω έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα