Το στοίχημα της Τρίτης

Το διήμερο που θυμίζει... Σαββατοκύριακο συνεχίζεται σήμερα κι αφού έχουμε ξεμπερδέψει με τα δικά μας στρεφόμαστε σε δυνατά πρωταθλήματα όπως Ισπανία, Ιταλία αλλά και όχι μόνο αυτά.

Οι Ισπανοί αρχίζουν με το Μπαρτσελόνα - Βαλένθια που παίζεται στο 1,30 ο άσος αφού πλέον η Μπάρτσα έχει βάλειω το μαχαίρι στα δόντια και όπου την βγάλει.

Μανρέσα - Εστουδιάντες λογικό διπλό στ 1,67 αλλά όχι και πανίσχυρο, λογικότερο όβερ στους 157,5 πόντους στο 1,87.

Ανδόρα - Μάλαγα μεγάλο ντέρμπι, ανοιχτό παιχνίδι και αξίζει μια ματιά στο διπλό σε ελαφρά τιμή αουτσάιντερ στο 1,97.

Γκραν Κανάρια

- Μπασκόνια άλλο μεγάλο ντέρμπι που αφήνουμε το σημείο και πάμε στο όβερ στους 164,5 πόντους στο 1,90.

Μπέτις - Ρεάλ σε λογικά χαμηλό διπλό του 1,07 που με δέουσα σοβαρότητα τν Μαδριλένων μπορεί να δώσει και το χάντικαπ των 14,5 πόντων στο 1,95.

Στην Γερμανία ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική με δύο ματς. Το Τoύμπιγκεν- Λούντβιγκσμπουργκ είναι ένα λογικό διπλό του 1,57 που αξίζει να πονταριστεί.

Το Ιένα - Φρνακφούρτη είναι ντερμπάκι, η έδρα σωστά δίνει ένα προβάδισμα αλλά το ματς δεν είναι για 1,70 οπότε το προσπερνάμε.

Πάμε στην Ιταλία με γεμάτη αγωνιστική και αρχή με το Βαρέζε - Bενέτσια. Το διπλό στο 1,65 παίζεται άνετα, είναι άλλη κλάση η Βενέτσι, λίγο ασταθής για να μας προβληματίσει, αλλά διπλό.

Αβελίνο - Κάπο Ντ' Ορλάντο είναι φαβορί ο άσος, αλλά όχι για 1,22. Λογικά δεν σπάει, αλλά ήθελε κάτι καλύτερο σε τιμή.

Σάσαρι - Τορίνο έχει νόημα να κοιτάξουμε την κόντρα όχι σε σκέτο διπλό, αλλά με πλεονέκτημα 7,5 πόντων στο 1,67. Θα δώσει μάχη η σκληρή Τορίνο, μπορεί να αντισταθεί.Μπρίντιζι - Καζέρτα σε δυνατό ντέρμπι φιλόδοξων ομάδων, το 1,40 του άσου είναι απωθητικό, αλλά δεν παίζεται και η κόντρα, οπότε προσπερνάμε.

Καντού - Βανόλι λογικός άσος στο 1,33 αφού όσο κι αν δεν πείθει η Καντού, την ουραγό την καταφέρνει.

Πέζαρο - Πιστόια η απελπισία των γηπεδούχων δίνει στον άσο ένα προβάδισμα αλλά όχι στο 1,47 για την προτελευταία ομάδα. Ασο λέμε, σε λάθος τιμή όμως.

Μπρέσια - Τρέντο επίσης ένας μιρκός άσος στο 1,44. Η Τρέντο είναι απρόβλπετη και μπορεί να αντισταθεί σθεναρά, οδηηγώντας μας σε διπλό με 6,5 πόντους στο 1,67.

Εμίλια - Μιλάνο τέλος και άντε βγάλε άκρη με αυτό το Μιλάνο. Το 1,65 θα ήταν δελεαστικό, αλλά τώρα το 2,30 του άσου γίνεται πιο δελεαστικό γα μια ομάδα που είναι ψηλά και κάνει ζημιές.

Πάμε και στη Γαλλία επίσης με γεμάτη αγωνιστική. Ορλεάν - Μονακό το 1,17 του διπλού δεν μας τρελαίνει γιατί κάνουν κάτι νερά εσχάτως οι πωταθλητές. Ούτε τους κοντράρουμε, αλλά πάσο.

Σολέ - Αντίμπ σε ματς χαμηλόβαθμων, ψάχνουν απεγνωσμένα νίκες, η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, το 1,40 είναι κακό πάντως.

Λε Πορτέλ - Σαλόν Ρεμς πάμε με τον άσο του 1,30 για την αξιόπιστη Πορτέλ που παίζει πάνω από τις δυνάμεις της.

Λιμόζ - Γκραβελίν θα πάρουμε τον άσο στο 1,57 σε ντέρμπι αλλά το Μπομπλάν δίνει άλλη δύναμη στη Λιμόζ που αξίζει εμπιστοσύνης.

Ναντέρ - Νανσί σε αδιαπραγμάτευτο άσο που μπορεί να γίνει και με το χάντικαπ των 14,5 πόντων στο 1,91.

Ορτέζ - Παρί θα πάρουμε τον άσο του 1,50 αν και παραπατάει εσχάτως η Ορτέζ, απέναντι σε επίσης αφερέγγυα ομάδα.

Τουλόν - Βιλερμπάν τέλος, το διπλό του 2,12 έχει παικτική αξία αν το βάλουμε σε ζητούμενα αναζητώντας μια μεγάλη τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα