Το στοίχημα της Τρίτης

Μια δεκάδα αγώνων του τσάμπιονς λιγκ θα μας κρατήσουν… ενεργούς σήμερα, με τις ελληνικές να εμπλέκονται στις πιο ενδιαφέρουσες υποθέσεις της ημέρας.

Μπάνβιτ – Μπάκεν Μπέαρς είναι ένας ξακάθαρος άσος που από μόνος του δεν πλήρωνει καν, πάμε στο χάντικαπ των 17,5 πόντων που είναι στα χέρια των Τούρκων αν είναι αρκούντως σοβαροί, σε απόδοση 1,80.

Γιουβέντους – Αβελίνο σε μεγάλο ντέρμπι με τους Λιθουανούς να είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης και τους Ιταλούς να ανεβαίνουν. Δεν έχει λογική το 2,35-1,57. Εχει νόημα η αναζήτηση του άσου, έχει μεγαλύτερο νόημα η αναζήτησή

του με ένα πλεονέκτημα της τάξης των 5,5 πόντων στο 1,62.

Ζολνόκι – Σαρλερουά σε απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι αδύναμων ομάδων. Ελαφρά πιο αξιόπιστοι οι Βέλγοι, αλλάγια διπλό στο 1,80 δεν πετάμε τη σκούφια μας.

Ζιέλονα Γκόρα – ΑΕΚ και οι απουσίες των Βασιλειάδη και Μαυροειδή μάλλον μας δίνουν αυτό το 1,64 του διπλού. Αν χρειάζεται αυτούς η ΑΕΚ ή γενικότερα αν από δύο βασικές απουσίες δεν μπορεί να νικήσει την συμπαθή Ζιέλονα, ας μην λέει ότι έχει βλέψεις. Διπλό… εγωισμού.

Νίμπουργκ – Ντομζάλε σε ξεκάθαρο άσο του 1,06 που μας οδηγεί προς τα χάντικαπ. Δεν είναι κακοί οι φιλοξενούμενοι, άρα το 14,5 μας φαίνεται οριακό. Πάμε σε ένα όβερ στο 142,5 για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ναχαρίγια – Φρανκφούρτη παράξενο ματς με αφερέγγυες ομάδες. Σε καμία περίπτωση άσος του 1,38, στο διπλό σκέτο δεν ποντάρεις ούτε σεντς, οπότε ή προσπερνάμε ή πάμε σε διπλό μα χάντικαπ 5,5 πόντων στο 1,88.

Αρης – Μονακό και… να ρίξουμε τα χαρτιά για τα κέφια του Αρη. Στην καλή του μέρα, το 1,55 του άσου είναι και πολύ. Στην… μπερδεμένη του που είναι και πιο συχνή, έρχεται το διπλό του 2,40. Οποιος έχει έμπνευση για την ημέρα του Αρη ποντάρει. Μια εναλλακιτκή είναι το όβερ στους 145,5 στο 1,85 αφού οι Γάλλοι ανοίγουν τα ματς.

Λούντβιγκσμπουργκ – Μπεσίκτας με τους Τούρκους να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης, αλλά και τους Γερμανούς πολύ υπολογίσιμοι. Η Μπεσίκτας εμπνέει εμπιστοσύνη, το 1,57 του διπλού όχι, η κόντρα τους δεν έχει λογική, οπότε προσπερνάμε.

Στρασβούργο – Μόρναρ και οι ανεβασμένοι Γάλλοι αναμένεται να νικήσουν άνετα μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης. Λογικό το χάντικαπ των 15,5 πόντων, ο άσος πρώτη επιλογή στο 1,88 αλλά όχι και για στήριγμα.

Παρτιζάν – Σάσαρι τέλος σε ντέρμπι ισάξιων με λογικό φαβορί τον άσο, αλλά όχι για 1,53. Πιθανό οβεράκι στους 151,5 με 1,83 γενικά ανοιχτό παιχνίδι με πολλές πιθανές εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα