Το στοίχημα της Τετάρτης

Με Γιούροκαπ και Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα συγκροτείται ένα πλούσιο κουπόνι που έχει μερικές αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις.

Στο Γιούροκαπ θέλει προσοχή γιατί ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν προκριθεί ή, έχουν αποκλειστεί και άλλες που έχουν πολύ ισχυρό κίνητρο.

Νίζνι – Λιεκταμπέλις οι φιλοξενούμενοι είναι προκριμένοι, οι γηπεδούχοι όχι ακόμα αλλά ουσιαστικά δεν κινδυνεύουν από την ΜΖΤ που είναι δυο νίκες πίσω. Το 1,40 του άσου είναι μικρό γιατί ουσιαστικά πρόκειται για ντέρμπι πλασαρίσματος, αναμένουμε κόντρα, πάμε προς διπλό με χάντικαπ 5,5 πόντων στο 1,95 και δυνατά στο όβερ 168,5 με 1,95

επίσης.

Χίμκι – Αλμπα σε όμιλο φωτιά που δεν έχει προκριθεί κανείς από τους πέντε(!) και ο άσος φαίνεται… αδιαπραγμάτευτος. Δίνει βέβαια μόνο 1,06, το χάντικαπ των 14,5 πόντων είναι οριακό, το όβερ κι εδώ μια πιθανή περίπτωση στο ψηλό 171,5 με απόδοση 1,88.

Λιέτουβος – Μπιλμπάο επίσης αυτού του ομίλου ζευγάρι και ουσιαστικά ο χαμένος χάνεται. Δυνατός άσος στο 1,44, έχουν βρει ρυθμό οι Λιθουανοί και θα πάρουν το ματς.

Μούρθια – Ζενίτ έχουν περάσει και οι δύο, παίζουν για το πλασάρισμα που δεν είναι δε και κάτι τρομερό, ανοιχτό ματς που δεν προσφέρεται για στοίχημα εκτός αν πάμε στο όβερ υποψιαζόμενοι χαλαρότητα με 1,93 στο 169,5.

Χάποελ Ιερουσαλήμ – Ολίμπια και πολύ είναι το 1,05 του άσου για τους Ισραηλινούς που θέλουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση, ενώ η Ολίμπια μόνο με θαύμα θα το καταφέρει. Πονηρό το χάντικαπ των 15,5 πόντων αφού οι Σλοβένοι μπορεί να έχουν μόνο μια νίκη, αλλά είναι ανεβασμένοι εσχάτως.

Ουλμ – Κούμπαν περασμένοι οι Γερμανοί, ενώ οι αναγεννημένοι Ρώσοι είναι μια νίκη κάτω τους και μόλις μια πάνω από τη Λουμπλιάνα. Ουσιαστικά για την Ουλμ είναι ματς πλασαρίσματος για τους άλλους επιβίωσης, αξίζει ένα ρίσκο στο διπλό του 2 αφού η Λόκο εσχάτως… τρομάζει. Χαμηλό το άθροισμα 158,5 για να είναι και αουτσάιντερ στο 1,93 το όβερ.

Μπάγερν – Μάλαγα, αμφότεροι προκριμένοι, η Μπάγερν σε άσχημο φεγγάρι, οι Ισπανοί σε καλύτερο, το 1,60 του άσου δεν λέει τίποτα, αλλά δεν είναι και για κόντρα ένα από τα στοιχηματικά πιο αδιάφορα ματς της ημέρας.

Τσεντεβίτα – ΜΖΤ τέλος, σε άνετο άσο του 1,07 με τους Κροάτες να παλεύουν για πρωτιά, έχοντας ήδη περάσει, απέναντι στους αποκλεισμένους Σκοπιανούς. Στο χέρι των γηπεδούχων και το χάντικαπ των 14,5 πόντων στο 1,97, αν έχουν κέφι.

Πάμε στο τσάμπιονς λιγκ, αρχίζοντας από το Σάρατοφ – Λε Μαν. Το 1,47 του άσου είναι απαράδεκτο, αν παιζόταν κάτι θα ήταν το όβερ στο 163,5 με 1,87.

Καρσίγιακα – Κατάγια εύκολος άσος του 1,04 οριακά αποδεκτό το χάντικαπ των 15,5 πόντων στο 1,83 αν παίξουν με σταθερή ένταση οι Τούρκοι.

ΠΑΟΚ – Βέντσπιλς να μην τα λέμε συνέχεια, όποιος έχει γερά νεύρα και διαθέσιμα λεφτά, ας παίζει ματς του ΠΑΟΚ. Τελείως αφερέγγυοςε, ικανός για τα πάντα, δεν είναι για στοίχημα.

Νεπτούνας - Ρόσα Ράντομ, με προβλήματα οι Λιθουανοί αλλά πολύ ανώτεροι των Πολωνών, λογικά κάνουν και το χάντικαπ των 11,5 πόντων στο 1,85.

Οραντέα – Βενέτσια αρέσει το 1,44 του διπλού αφού κάποια στιγμή οι Ιταλοί πρέπει να σοβαρευτούν και να επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους.

Ρισόν – Κιμίκ λογικά πάει για άσο, αλλά δεν είναι οι γηπεδούχοι ομάδα για 1,10. Προσπερνάμε.

Βαρέζε – Ολντενμπουργκ λογικά θα επιβεβαιωθεί το 1,57 του διπλού αφού οι Ιταλοί δείχνουν να το έχουν παρατημένο το κύπελλο. Η Ολντενμπουργκ παλεύει για καλό πλασάρισμα και μπορεί να νικήσει.

Βιλερμπάν – Ουσάκ σε δυνατό άσο του 1,13 που μπορεί να μας δώσει και το χάντικαπ των 10,5 πόντων αν και οι Τούρκοι είναι ασταθείς και ικανοί για τα πάντα. Πιο ομάδα οι Γάλλοι, εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Οστάνδη – Τσιμπόνα το λες και παγίδα το 1,33-3,25. Πήραν απότομα μπορς οι Κροάτες που ήταν για… πέταμα μέχρι πρότινος, θα κοντράρουν γερά τους καλούς Βέλγους, πάμε προς διπλό με χάντικαπ 6,5 πόντων στο 1,85.

Τενερίφη – Μέγκα Λεκς άσος χωρίς… τιμή παρά μόνο με χάντικαπ στους 18,5 πόντους. Το ότι το βρίσκουμε αουτσάιντερ στο 1,93 το κάνει να αποκτά αξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα