Το στοίχημα της Τετάρτης

Της… παλαβής γίνεται σήμερα με τόσα ματς διαθέσιμα. Τέσσερις διεθνείς διοργανώσεις, αμέτρητοι αγώνες και πάμε να τους δούμε.

Ευρωλίγκα για αρχή, με Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα. Δυνατή έδρα στο Βελιγράδι, προβληματική εκκίνηση λόγω προβλημάτων για τη Μπαρτσελόνα. Φαβορί το διπλό, αλλά μικρό το 1,50. Πιθανό το όβερ στους 147,5 πόντους σε τιμή 1,95.

Φενέρ – Ζαλγκίρις και δε γίνεται να μη νικήσουν οι Τούρκοι. Το 1,11 δεν λέει τίποτα, αλλά δεν σπάει κιόλας. Το χάντικαπ των 11,5 πόντων επίσης καλύπτεται. Σε τιμή αουτσαίντερ 1,93 παίζεται.

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός

με λογικό φαβορί τους Γερμανούς στο 1,85 έτσι που εμφανίζονται μέχρι τώρα οι δύο ομάδες. Κυνηγάμε το διπλό του 2,17. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι καλό, θα το πάρουν πάνω τους στο νέο ξεκίνημα, μπορούν να μας πληρώσουν.

Μακάμπι - Γαλατά και καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση ακόμα. Ανισόρροπες ομάδες, πιστεύουμε τον άσο αλλά το 1,22 είναι απαράδεκτο, λάθος τιμή.

Περνάμε στο Eurocup με το ματς Λιεκταμπέλι – Νίζνι. Τα έχουμε πει από την αρχή, είναι καλοί οι Λιθουανοί και πολύ αποδυναμωμένοι οι Ρώσοι. Εχει νόημα ο άσος του 1,57 είναι σωστή και καλή τιμή.

Ζενίτ – Μούρθια με επίσης σωστή μοιρασιά και το 1,29 του άσου. Οι Ρώσοι είναι δυνατοί, οι Ισπανοί όχι και τόσο, φαβορί ο άσος, μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερος, αλλά παίζεται.

Κούμπαν – Ουλμ και με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του Κατσικάρη το 1,30 του άσου δεν το λες και ευκαιρία. Σωστά είναι φαβορί οι Ρώσοι, λέμε ότι θα το πάρουν το ματς που το θέλουν με πάθος για να ορθοποδήσουν, η τιμή δεν ικανοποιεί πάντως.

ΜΖΤ – Τσεντεβίτα σε αδιαπραγμάτευτο διπλό που έχει πάρει την κατιούσα. Οι Σκοπιανοί δείχνουν σημάδια διάλυσης, οι Κροάτες είναι… τούμπανο, το 1,22 στήριγμά μας.

Αλμπα – Χίμκι σε περίεργο παιχνίδι. Σωστό η μοιρασιά του 2,38-1,62, θα προτιμήσουμε την αποχή ή το μεγάλο όβερ στους 162,5 πόντους με απόδοση 1,93.

Ολίμπια – Χάποελ Ιερουσαλήμ σε λογικό διπλό αλλά με 1,18 για εκτός έδρας ματς δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε.

Μπιλμπάο – Λιέτουβος πάμε στο όβερ 160,5 για 1,90 σε πρώτη επιλογή και αφήνουμε κατά μέρους το σημείο αφού το ματς προμηνύεται αμφίρροπο.

Μάλαγα – Μπάγερν στο 1,44 ο άσος θα μας αναγκάσει να κοιτάξουμε προς τα δεξιά. Ανοίγοντας λίγο το πλεονέκτημα από τους 5,5 στους 8,5 πόντους θα πάμε σε πιο ασφαλές 1,40.

Από το τσάμπιονς λιγκ υπάρχουν οι εξής επιλογές:

Ασο στο μικρό 1,22 της Νίμπουργκ με τη Ναχαρίγια.

Ασο με χάντικαπ 16,5 πόντων τον Αρη με τη Μπάκερ Μπεαρς στο 1,85 αφού έστω και με τόσα προβλήματα, κάπου θα ξεσπάσει ο Αρης.

Οβερ στους 139,5 πόντους τη Μονακό με τη Ντoμζάλε, θα βάλουν πολλά οι Γάλλοι.

Διπλό με χάντικαπ 6,5 πόντων στο 1,91 για το Αβελίνο – Στρασβούργο, μπορούν να το παλέψουν οι Γάλλοι που ανεβαίνουν.

Φινάλε με δυο ματς από το Europe Cup FIBA. Τον άσο του 1,26 για τη Γκαζιαντέπ με την Κλουζ και το διπλό του 1,53 της Μινσκ εκτός έδρας με την Παρντούμπιτσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα