Το στοίχημα της Πέμπτης

Ο τρίτος τελικός της Α1... καλύπτει τα "ψιλά" που συμπληρώνουν το υπόλοιπο σημερινό κουπόνι.

Πάμε στο ΣΕΦ λοιπόν, με τον άσο στο 1,33 να κρίνεται μικρός. Φαβορί για πολλούς λόγους πλέον ο Ολυμπιακός, αλλά τέτοια ματς σε τέτοια τιμή πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος για πολλά για να τα παίξεις.

Κι αν το βλέπεις τόσο, υπάρχει καλύτερη επιλογή. Το 1-5 δίνει 4,5, το 6-10 δίνει 4 και λογικά μέσα σε αυτό το φάσμα θα κινηθεί ποθανή νίκη του Ολυμπιακού.

Καλή

περίπτωση είναι και το όβερ 74,5 του Ολυμπιακού σε απόδοση 1,83, λίγο έδρα λίγο ψυχολογία, θα την πιάσει αυτή την επίδοση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Επιμένουν οι εταιρίες να δίνουν τον Ραντούλιτσα στους 10,5 πόντους. Θα επιμείνουμε κι εμείς στο άντερ του 1,75 ελπίζοντας να... επιμείνει και ο Πεδουλάκης να τον έχει παρκαρισμένο στον πάγκο.

Θα πάρουμε το 1,55 στο να βάλει ένα τρίποντο ο Πρίντεζης, μόλις ένα, σε σουτ που το επιχειρεί συχνά και όχι με άσχημα ποσοστά.

Ανέβηκε κατακόρυφα η τιμή της τεχνικής ποινής στο 1,75. Λογικό αφού στα προηγούμενα ματς δεν δόθηκε. Μόνο που σήμερα οι διαιτητές δεν έχουν ειδικό βάρος να κρατήσουν ισορροπίες και με πρώτη ευκαιρία θα καταφύγουν στην εύκολη λύση. Το ποντάρουμε.

Αρχίζουν τα πλέι οφ και στην Ισπανία με το Μπαρτσελόνα - Φουενλαμπράδα. Ο άσος στο 1,03 δεν έχει νόημα, θα έρθει και ψάχνουμε το χάντικαπ. Παίζεται το όβερ 17,5 στο 1,95 αφού Μπάρτσα θα θέλει δυνατή εκκίνηση, παίζεται και το όβερ 87,5 στην επιθετική της επίδοση.

Στην Ιταλία το 1,38 στο Εμίλια - Αβελίνο, δυο μέρες μετά την... σχεδόν 50άρα της Αβελίνο, συγγνώμη αλλά δεν παίζεται. Πιο λογικό είναι να πας στο διπλό με χάντικαπ 5,5 πόντων στο 1,97, ακόμα πιο λογικό να το αποφύγουμε.

Στη Γαλλία, το Λε Μαν - Στρασβούργο αξίζει έναν... τζόγο στο διπλό του 2,12. Για ζητούμενο και όχι για πολλά, αλλά έχει αγωνιστικό νόημα για την πολύ ποιτικότερη φιλοξενούμενη ομάδα.

Τουρκία για το τέλος, με Εφές - Νταρουσάφακα στο ικανοποιητικό 1,33 του άσου. Της βγήκε η ψυχή της Εφές στο πρώτο ματς, αλλά αφού απέφυγε εκεί τη γκέλα, λέμε ότι σήμερα θα το πάρει πιο άνετα.

Keywords
Τυχαία Θέματα