Το στοίχημα της Παρασκευής

Τρεις μικροί άσοι και δύο μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας που θέλει και έμπνευση και... κότσια για ποντάρισμα.

Χίμκι - Ζαλγκίρις με το σετ στο 1.15-5.85 να είναι δίκαιο. Οι Ρώσοι έχουν βρει ρυθμό, έχουν τρομερό ρόστερ και δε γίνεται να πιαστούν κορόιδα μια εβδομάδα μετά το χουνέρι που έκανε η Ζαλγκίρις σον Ολυμπιακό. Λογικά θα ξεπεράσουν και το χάντικαπ των 10,5 πόντων, πιο σίγουρο μοιάζει το όβερ 155,5 αφού

το χαμηλό σκορ των Λιθουανών με τον Ολυμπιακό ήταν εξαίρεση.

Το Μάλαγα - Εφές δίνει φαβορί τους Ισπανούς στο 1.67 λογικά κυρίως επειδή οι Τούρκοι συνεχίζουν να παραπατάνε. Δεν το παίζουμε όμως αφού η Εφές είναι πιογεμάτη ομάδα και συνηθίζουν οι ομάδες του Ιβκοβιτς να γυρίζουν απότομα διακόπτη. Δεν μας έχουν πείσει ότι θα το κάνουν άμεσα για να τους ποντάρουμε, αλλά το αποφεύγουμε. Αντίθετα, παίζουμε το όβερ 154,5 σε ματς που αναμένεται φουλ επιθετικό.

Ερυθρός Αστέρας - Κουμπάν σε ματσάρα με τους Σέρβους να κάνουν συνεχόμενες υπερβάσεις και μέσα στην καυτή τους έδρα να είναι ακόμα πιο ισχυροί. Η Κούμπαν είναι ομαδάρα και δεν... χαμπαριάζει από αντιπάλους και έδρες. Οπότε τι παίζουμε; Ασος σε ζητούμενα είναι η πρόταση αφού το 2.02 που τον βρίσκουμε είναι αρκούντως δελεαστικός.

Στο Παναθηναϊκός - Νταρουσαφάκα αποφεύγουμε επιμελώς το σημείο λόγω της άκρως ιδιάζουσας κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και δεν ξέρεις αν θα καταρρεύσει ή, αν θα ξεσπάσει. Υπάρχουν δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στα ειδικά στοιχήματα, διαλέγετε και παίρνετε. Οβερ και οι δύο σέντερ, ο Ραντούλιτσα στους 11,5 πόντους και ο Ερντέν στους 8,5. Ο Σέβος βάζει και... τρώει αβέρτα, θα έχει ψωμί η ιστορία.

Φινάλε με Μπαρτσελόνα - Λαμποράλ με το 1.29 να μην είναι αντιπροσωπευτικό του πιθανού άσου. Ισως η Λαμποράλ με πλεονέκτημα των 11,5 πόντων στο 1.44 είναι καλύτερη, ο Μπουρούσης στο +12,5 είναι καλή περίπτωση, ο Ντόελμαν στο +11,5 επίσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα