Το στοίχημα της Παρασκευής

Η πιο γεμάτη ευρωπαϊκή εβδομάδα της... ζωής μας ολοκληρώνεται σήμερα με τέεσερα ματς για την Ευρωλίγκα αλλά και κάποια... ορεκτικά των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.


Γαλατά - Φενέρ και θα πηγαίναμε με φόρα στο διπλό του 1,65 αν δεν μας έκοβε τη φόρα το 0-3 των γηπεδούχων. Δεν είναι για να μην έχουν νίκη. Δεν έχουν όμως και κάπου θα κάνουν. Ιδιαίτερο ματς λόγω εγχώριου ντέρμπι. Δεν παύει να είναι ισχυρό φαβορί η Φενέρ, απλά υπάρχουν και αναχώματα.


Δεύτερο δύσκολο παιχνίδι το Ζαλγκίρις - Μακάμπι. Καλή ομάδα με όχι πλούσιο ρόστερ η Ζαλγκίρις. Μέτρια ομάδα με πολύ πλούσιο ρόστερ

η Μακάμπι. Τι εμπιστεύεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις. ΔΙπλό του 1,83 λέει η λογική. Η αφέλεια της Μακάμπι σε κάνει λίγο διστακτικό. Αλλά είναι καλή η τιμή.


Στο ΟΑΚΑ υπάρχει ίσως το μόνο καθαρό ματς της αγωνιστικής. Το 1,26 που έχει πέσει από 1,30 ο άσος του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, πάλι καλό είναι. Χωρίς υποτίμηση του Ερυθρού Αστέρα, ο Παναθηναϊκός υπερτερεί πολύ στο ρόστερ και αυτό έχει αρχίσει να αποδίδει τα αναμενόμενα. Ασος και με χάντικαπ 3-4 πόντων χωρίς άγχη για να ανέβει η απόδοση.


Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ στο 1,40 με τη Μπαρτσελόνα να είναι νοσοκομείο, δεν παίζεται. Δεν έχει νόημα, δεν έχει λογική, καλύτερα να πάρει το 1,44 του διπλού με πλεονέκτημα 8,5 πόντων. Η στην ίδια τιμή το άντερ 155,5 πόντους, πόσους να βάλει η ταλαίπωρη η Μπαρτσελόνα;

Συνεχίζοντας τις... παγίδες, πάμε στη Γερμανία με το Μπαϊρόιτ - Αλμπα. Σέρνονται οι Βερολινέζοι, ακλή έδρα η Μπαϊρόιτ και εμείς πάμε για την έκπηλξη. Ζητούμενο το διπλό του 2,35 γιατί είναι λάθος τιμή, δεν είναι για τόσο μεγάλο χάσμα το ζύγισμα.


Γαλλία με το Παρί - Σαλον Ρεμς και σωστό φαβορί τους πρωτευουσιάνους αλλά σε λάθος τιμή. Καλοί είναι φέτος, αλλά όχι για 1,30 με ισόβαθμη ομάδα. Ούτε τους κοντράρουμε, το αφήνουμε στην ησυχία του.

Τουλόν - Λε Μαν σε άλλο ένα δύσκολο ματς. Το διπλό φαβορί στο 1,57, η Τουλόν παραμένει ουραγός με μία νίκη και δεν βλέπεται, αλλα το ρόστερ της δεν είναι για τέτοια χάλια. Κάπου θα στρίψει, για την ώρα δεν το κάνει, λογικά επιβεβαιώνεται το διπλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα