Το στοίχημα της Παρασκευής

Η έναρξη της ACB γεμίζει κι άλλο τα κουπόνια, που είχαν από την περασμένη εβδομάδα Γαλλία και Γερμανία και λογικά αυξάνει και τις επιλογές μας μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού γι’ απόψε υπάρχει μόνο ένα ματς της Ρεάλ.

Πάμε από τα νωρίς στη Γερμανία, με το Μπρεμερχάβεν – Χάγκεν να είναι ο ορισμός του αμφίρροπου μεταξύ αφερέγγυων ομάδων, ενώ και το αναμενόμενο υψηλό σκορ είναι προς αποφυγή με το 174,5 που δίνεται το άθροισμα.

Μπραουνσβάιγκ – Μπάμπεργκ με τους πρωταθλητές

να έχουν μπει φορτσάτοι και φέτος, να δείχνουν ότι αυτά τα ματς θα τα καθαρίζουν με άνεση και χωρίς να χαλαρώνουν, οπότε έχει νόημα το διπλό με 22,5 πόντους αλλά μόνο… δοκιμαστικά αφού πάντα τέτοιες διαφορές έχουν ρίσκα.

Βόνη – Φρανκφούρτη είναι ένας ισχυρός άσος που ικανοποιεί στο 1,47 και μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή μας για σήμερα.

Μπάγερν – Ολιβερ με… τιποτένιο άσο στο 1,03 και χάντικαπ στους 18,5 πόντους που έχει λογική και ρίσκα όπως όλα τα μεγάλα.

Λούντβιγκσμπουργκ – Γκίσεν άλλος ένας μικρός άσος του 1,10 με το χάντικαπ στους 12,5 πόντους το οποίο αν κλείσουμε στους 9,5 ρίχνοντας την απόδοση στο 1,53 αποκτάμε ένα δυνατό σημείο.

Ντερμπάρα το Ράστα Φέστα – Μπαϊρόιτ, ματς που θα δείξει πράγματα για τη μάχη της σωτηρίας και θα πάμε με την μεγαλύτερη εμπειρία των φιλοξενούμενων, παρότι χάνουν δύναμη μακριά από την έδρα τους, επιλέγοντας το διπλό του 1,93.

Ιένα – Αλμπα σε καλοπληρωμένο διπλό του 1,30 που δεν φαίνεται τρόπος να σπάσει και μπορεί να αποτελέσει στήριγμά μας.

Τούμπιγκεν – Γκίσεν σε ένα ακόμα αμφίρροπο ματς της ημέρας στο οποίο μια επιλογή είναι το άντερ 161,5 πόντους λόγω του ότι ακόμα δεν έχουν λυθεί οι ομάδες και για να αποφύγουμε και το σημείο που δεν είναι… ορατό.

Ρεάλ – Μάλαγα στην πρεμιέρα της Ισπανίας με άσο λογικό αλλά μικρό στο 1,11, χάντικαπ επίσης λογικό στους 11,5 πόντους αλλά προς αποφυγή λόγω πρεμιέρας, οπότε απλά παρακολούθηση.

Φινάλε με Γαλλία και Αντίμπ – Τουλόν σε έναν πιθανό άσο σε κακή τιμή του 1,40 αφού πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι της Νοτιοανατολικής Γαλλίας και με ισχυρούς φιλοξενούμενους. Το όβερ στους 146,5 πόντους και μάλιστα σε τιμές αουτσάιντερ στο 1,93 είναι μια καλή επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα