Το στοίχημα της Παρασκευής

Η πρώτη ημέρα της κρίσης, έφτασε για τα Προολυμπιακά τουρνουά σε Τορίνο και Βελιγράδι και πλέον μιλάμε για… μπάσκετ και σε καμία των περιπτώσεων για «προπονήσεις».

Ελλάδα – Κροατία με την Εθνική μας να δίνεται φαβορί και μάλιστα να πέφτει η τιμή της από την ώρα που άνοιξε, κάτι που σημαίνει ότι παίρνει ποντάρισμα. Το 1,53 δεν ανταποκρίνεται στις δυσκολίες του αγώνα. Πιο ασφαλές δείχνει να πάρουμε το 1,57 του +6,5 των Κροατών, αφού αν έρθει το επιθυμητό της ελληνικής νίκης, θα έρθει δύσκολα.

Στο Λετονία

– Πουέρτο Ρίκο έχουμε ευκαιρία, την ευκαιρία της ημέρας. Το 1,40 των ισχυρών Λετονών είναι… ζουμερή απόδοση. Σοβαροί και καλοί οι Πορτορικάνοι, αλλά παίρνουμε Λετονία και το κάνουμε με θέρμη.

Σερβία – Τσεχία με αδιαμφισβήτητο φαβορί του Σέρβους. Οι 13,5 πόντοι είναι οριακοί. Θα τους ρισκάρουμε για άσο. Θα πάμε στο 1,85 του άσου με καλυμμένο το χάντικαπ και… goSerbia.

Φινάλε με το Ιταλία – Μεξικό. Οι Ιταλοί θα πάνε στον τελικό και άνετα. Το χάντικαπ των 18,5 πόντων είναι στις δυνατότητές τους. Εμείς να κάνουμε μια επισήμανση μόνο. Ο τελικός είναι την επόμενη ημέρα και ο αντίπαλος που θα έχει βγει από το δικό μας ματς, θα έχει ένα γεμάτο 4ωρο παραπάνω ξεκούρασης. Αρα ο Μεσίνα, όταν καθαρίσει το ματς θα αποσύρει βασικά όπλα. Αρα παίζεις διπλό στο χάντικαπ; Ισως, αλλά σίγουρα αποφεύγεις τον άσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα