Το στοίχημα της Κυριακής


Ισπανία και Ιταλία έχουν φουλ δράση και καλές ευκαιρίες στο σημερινό κουπόνι που είναι... πολυεθνικό και έχει και ένα μεγάλο ντέρμπι στην Ελλάδα.


Αρης και ΑΕΚ παίζουν την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, με τον Αρη να έχει νικήσει στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο. Θα το κάνει και σήμερα είναι η εκτίμησή μας, με τον άσο να δίνεται

στο 1,53 και να ποντάρεται για την πιο αξιόπιστη ομάδα του Πρίφτη.


Η Ισπανία πιστή στα μεσημεριανά της ραντεβού, έχει το Μπιλμπάο - Ανδόρρα σε ντέρμπι σχετικά ισοδύναμων ομάδων στο οποίο θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους και θα πάρουμε τον άσο του 1,40.


Το Μανρέσα - Φουενλαμρπάδα αναμένεται ρώσικη ρουλέτα με την οποία δεν είναι να μπλέκεις σε στοίχημα και πάμε στο Μάλαγα - Μούθρια. Σέρνεται εδώ και καιρό η ελλιπής Μάλαγα, αλλά χάνει μεγάλη δύναμη εκτός και η Μούρθια του Κατικάρη. Ο άσος είναι το προφανές σημείο αλλά δίνει 1,18 και δεν παίζεται. Αλλά και το χάντικαπ δεν προσεγγίζεται αφού όλοι περιμένουν κάπου να ξεσπάσει η Μάλαγα, αν και αυτή... αρνείται πεισματικά.


Σεβίλλη - Ομπραντόιρο με τη γνωστή δυνατή έδρα και τους γηπεδούχους να είναι μετά από περίοδο κάμψης σε συμπαθητιή κατάσταση. Το 1,44 δεν είναι αντιπροσωπευτικό της Σεβίλλης, αλλά αν παιχτεί κάτι, ο άσος θα είναι.


Στο Λαμποράλ - Εστουδιάντες ο άσος του 1,04 είναι ανάξιος λόγου, το χάντικαπ των 16,5 προς αποφυγή με τη Λαμποράλ να μην έχει τον Μπουρούση και να είναι πιθανό να κάνει συντήρηση αφού δείχνει κουρασμένη και με στόχο την Ευρωλίκα.


Χιπουσκόα - Γκραν Κανάρια με το διπλό του 1,29 να μην ενθουσιάζει, αλλά και να μην αμφισβητείται για την πολύ καλή ομάδα των νησιωτών που είναι υπόδειγμα σταθερότητας.


Στο Βαλένθια - Ρεάλ το όβερ 165,5 είναι το πιο ισχυρό σημείο. οσο για εξέλιξη; Σε καλή φόρμα η Ρεάλ, αλλά όχι για 1,67. Θα θέλαμε περισσότερο στο διπλό για να έχει αξία.


Φινάλε με το Σαραγόσα - Μπερτσελόνα και ξεκάθαρο το διπλό του 1,18, που αξίζει να παιχτεί στο χάντικαπ των 9,5 πόντν και την απόδοση του 1,93.


Φουλ δράση στην Ιταλία, με το μεσημεριανό παιχνίδι να είναι το Εμίλια - Βανόλι. Ομάδα εμπιστοσύνης οι γηπεδούχοι, αξίζουν στο 1,40 και αποτελούν μια καλή ευκαιρία.


Στο Βενέτσια - Μπρίντιζι υπάρχει υποψία ντέρμπι. Θα στηρίξουμε όμως τον άσο στο 1,57 αφού ειδικά εντός είναι ισχυρή η Βενέτσια.


Τορίνο - Βαρέζε και συνεχίζουμε με τους άσους. Σκληρή ομάδα η Τορίνο, παλεύει κυρίως εντός για να σώσει την παρτίδα, έχει λυγίσει και πιο μεγάλους αντιπάλους και το 1,47 αποτελεί μια καλή περίπτωση.


Κάπο Ντ' Ορλάντο - Καζέρτα είναι... ου μπλέξεις και δεν μπλέκουμε, αντίθετα το Μπολόνια - Μιλάνο, σύγκρουη βαριών ονομάτων αλλά σε διαφορετικές συνθήκες πλέον, μας δίνει ακλόνητο διπλό των φορμαρισμένων Μιλανέζων στο 1,22 και οι 8,5 πόντοι της διαφορές επίσης είναι στις δυνατότητές τους.


Σάσαρι - Αβελίνο τέλος, με έναν ακόμα άσο στο σημερινό μενού, στο 1,53 που είναι μάλλον καλύτερη τιμή από την αναμενόμενη, άρα και καλή ευκαιρία.

Στη Γερμανία υπάρχει το ντέρμπι της Μπάγερν με την Αλμπα που έχουν... βαρεθεί να παίζουν μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό. Χαμηλά ο άσος του 1,36 δεν είναι άξιος αναφοράς, πιο σίγουρο είναι το σύνολο πόντων στο όβερ 153,5 με απόδοση 1,50.


Οσο για το Μπάμπεργκ - Σκαϊλάινερς έχει καταντήσει... κουραστικό να επαναλαμβάνουμε ότι η Μπάμπεργκ τέτοια ματς την έδρα της τα καθαρίζει όσο θέλει. Το χάντικαπ αυτή τη φορά το βρίσκουμε στο 14,5 λόγω ισχυρής αντιπάλου και αν θέλει κάποιος να μπλέξει με τέτοια μεγέθη, στον άσο προτείνουμε να πάει.


Περνάμε στην Τουρκία, με το Τουρκ Τέλεκομ - Γεσλιγκίρεσουν να μας δίνει έναν ισχυρό άσο. Η τιμή του είναι 1,40, τον ποντάρουμε καιδε μπλέκουμε με χάντικαπ.

Το Ουσάκ - Κόνιασπορ δεν το λες και ευκαιρία στο 1,36. Παράξενη αν και αδύναμη ομάδα η φιλοξενούμενη, έχει κάποιες φορές εκλάμψεις που αντιστέκεται, δεν είναι να βάλεις λεφτά πάνω της, αλλά καλύτερα να το αποφύγουμε.


Κολιετζιλέρ - Νταρουσάφακα και πάμε δυνατά με το διπλό του 1,47. Η Νταρουσάφακα είναι έτσι κι αλλιώς δυνατή, έχει βρει και καλό ρυθμό, κάνει αντεπίθεση διαρκείας και είναι άξια εμπιστοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα