Το στοίχημα της Κυριακής

Το γνωστό μενού έχει μια ακόμα Κυριακή, με Ισπανία και Ιταλία να δεσπόζουν, αλλά και όλες τις χώρες μεταξύ των οποίων και την stoiximan.gr basket league να προσφέρουν δράση και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στα δικά μας, ο Παναθηναϊκός έχει ένα εύκολο απομεσήμερο στα Τρίκαλα

το οποίο θα μας αφήσει παγερά αδιάφορους, αφού έρχεται διπλή εβδομάδα Ευρωλίγκας και δεν προκύπτει απαραίτητα λόγος να... σκοτωθεί. Το 22,5 σαφώς είναι στα μέτρα του, αλλά...


Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός έχει ιδιαιτερότητες λόγω των τραυματισμών του Ολυμπιακού. Το 1,20 σωστό, δεν γίνεται σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, αλά μικρό δεδομένων των συνθηκών.


Οι Ισπανοί σταθεροί στα μεσημεριανά τους ραντεβού, αρχίζουν με το Μπέτις - Φουενλαμπράδα. Καλός άσος στο 1,53, ισόβαθμοι μεν, αλλά δυνατή έδρα και σαφές προβάδισμα.


Σαραγόσα - Ανδόρα δεν έχει καμία λογική το 1,50-2,70. Οση δύναμη κι αν έχει η έδρα, η Ανδόρα είναι καλύτερη ομάδα. Της δίνουμε λίγο μεγαλύτερο αβάτζο και πάμε σε διπλό των 7,5 πόντων στο 1,62. Μια χαρά.


Ρεάλ - Ομπραντόιρο, μακριά. Το 20,5 θα ήταν εύκολο αν η Ρεάλ δεν είχε προβλήματα και δυο ματς Ευρωλίγκας να έρχονται. Καμία ενασχόληση.


Μπαρτσελόνα - Μπανταλόνα μια από τα ίδια. Εύκολος άσος μεταξύ γειτόνων, το 18,5 οριακό, αξίζει μια δοκιμή στο όβερ 158,5 με 1,90.


Βαλένθια - Τενερίφη δεν είναι και για 1,20 ο άσος αλλά... άσος. Σε καλή φόρμα η Βαλένθια, καλή ομάδα και ακόμα πιο δυνατή στην έδρα της θα το πάρει το ματς.


Εστουδιάντες - Μάλαγα με παράξενες συμπεριφορές εκατέρωθεν η λογική λέει διπλό του 1,55 η... πιο λογική λέει όβερ162,5 στο 1,93 αφού η Εστουδιάντες τα ανοίγει τα ματς εντός.


Μανρέσα - Γκραν Κανάρια τέλος, το 1,20 του διπλού είναι και καλοπληρωμένο και δεν γίνεται να μην επαληθευτεί.


Η Ιταλία αρχίζει με το μεσημεριανό ματς που είναι το Καζέρτα - Πέζαρο σε δυνατό άσο του 1,22 για μια πολύ καλύτερη ομάδα.


Πάμε στο απόγευμα, με το Τρέντο - Βαρέζε να δίνει ένα ακόμα φαβορί γηπεδούχο, στο 1,40, το κοιτάμε, γελάμε, προσπερνάμε. Μετριότατες και απρόβλεπτες ομάδες , δεν έχει νόημα.


Βανόλι - Αβελίνο είναι λογικό το διπλό στο 1,67 και αξίζει εμπιστοσύνης. Κάνει προσπαεια εντός η ουραγός Βανόλι, αλλά η Αβελίνο είναι σταθερή και ποιοτική ομάδα.
Βενέτσια - Μπρέσια σε γερό άσο του 1,25 που μπορεί να αποτελέσει στήριγμα.


Μιλάνο - Μπρίντιζι επίσης, με το 1,13 να είναι σωστό και το χάντικαπ των 11,5 πόντων στα μέτρα των Μιλανέζων.


Από νωρίς το μεσημέρι αρχίζει η δράση και στην Τουρκία Τραμπζόν - Εφές το 1,25 είναι λογικό στο διπλό, με την υποσημείωση ότι στα μεσημεριανά ματς της Κυριακής στην Τουρκία γίνονται διάφορα περίεργα.


Γαλατά - Γεσλιγκίρεσουν σε άνετο άσο που μπορεί να φέρει και το χάντικαπ των 15,5 πόντων, αλλά ε΄νιαι πολύ οριακό για να ασχοηλθούμε.


Μια από τα ίδια στο Νταρουσάφακα - Καρσίγιακα με το χάντικαπ να ισορροπείται στους 11,5 πόντους και να είναι οριακό επίσης. Οβεράκι πιθανό όμως στους 150,5 στο 1,90


Μπαλικεσίρ - Ουσάκ είναι ματς για... φυλακισμένους, με παράλογες και απρόβλεπτες ομάδες και δεν ασχολούμαστε.


Γκαζιαντέπ - Φενέρ τέλος το 1,18 του διπλού λογικά είναι εύκολο και με χάντικαπ των 9,5 πόντων στο 1,97. Ισως είναι η ευκαιρία της ημέρας, η Φενέρ κάνει περίεργα όταν είναι δυνατή, όχι μετά από τέτοιες ήττες σαν του ΟΑΚΑ.


Η Γερμανία έχει ένα ματς να κλείσει την αγωνιστική, το Μπάγερν - Λούντβιγκσμπουργκ. Καθαρός άσος που δίνει ψίχουλα από μόνος, παίζεται και στο χάντικαπ των 13,5 πόντων για 1,91.


Ενα ματς έχει σήμερα και η Γαλλία. Μονακό - Στρασβούργο με τους γηπεδούχους να μην είναι πολύ καλά και το Στρασβούργο να ανεβαίνει. Ο άσος στο 1,33 δεν έχει αξία ίσως έχει το διπλό στο χάντικαπ των 6,5 πόντων στο 1,90.


Στην VTB το Ενισέι - Μινσκ είναι περίεργο παιχνίδι. Το Νίζνι -Περμ έυκολος άσος και λογικά και με χάντικαπ 13,5 πότων στο 1,93.


ΤΣΣΚΑ - Χίμκι μπορούν να δώσουν το, έστω και υψηλό, όβερ στους 177,5 πόντους στο 1,87.


Ζενίτ - Κούμπαν τέλος, έχει προοπτική το διπλό του 1,97 αξίζει να μπει σε ζητούμενα για έκπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα