Το στοίχημα της Κυριακής

Πλούσιο το σημερινό μενού, αφού πέρα από τον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ και αρκετά πλέι οφ στην Ευρώπη, υπάρχει και η τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία.


Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με τον άσο του 1,47 να διαμορφώνεται τόσο χαμηλά λόγω του διπλού στο πρώτο ματς από τον Παναθηναϊκό και να μας αφήνει... παγερά αδιάφορους. Ο Ολυμπιακός την πάτησε αλλά δεν θα παραδοθεί

εύκολα και όσο και αν μέσα στο ΟΑΚΑ ο άσος είναι φαβορί, σε τέτοια τιμή δεν παίζεται. Προτιμότερο είναι να πας στον Ολυμπιακό με 8,5 πόντους αβαντάζ και 1,44.


Πιστεύουμε και πάλι σε ντέρμπι που θα πάει σε μικρή διαφορά, οπότε έχει νόημα να πάμε στις νίκες 1-5 και των δύο, που δίνει 4,33 του Παναθηναϊκού και 5,25 του Ολυμπιακού.


Ο εκτός ρυθμού και σκορ Μάντζαρης του πρώτου αγώνα βρίσκεται σήμερα στους 5,5 πόντους και το όβερ του στο 1,87 είναι μια καλή ευκαιρία στα ατομικά.


Στοιχηματική ευκαιρία είναι το άντερ 1,5 τρίποντο του Σπανούλη στο 2,35 και το βίρκσουμε ψηλά επειδή στο πρώτο ματς πέτυχε 2 και... μας επιβεβαίωσε, αλλά σήμερα είναι άλλη ιστορία.


Πολύ καλό το όβερ 0,5 τρίποντο του Πρίντεζη, παίρνει τέτοια σουτ και μπορεί άνετα να βάλει ένα και να μας δώσει το 1,65.


Χαμηλότατο το 1,45 αλλά αρκετά δυνατό για να βγει το όβερ 1,5 τρίποντο του φορμαρισμένου Φελντέιν.


Ματσάρα το ιταλικό Αβελίνο - Εμίλια, ρουλέτα κανονική. Πάμε στο υψηλό σκορ ακόμα και στο 157,5 που δίνεται με απόδοση 1,90, έχει λογική και ο άσος του 1,67 αλλά περιμέναμε κάτι καλύτερο.


Μπάμπεργκ - Μπάγερν στη Γερμανία με τον άσο να είναισωστό φαβορί αλλά σε λάθος τιμή στο 1,25 και να μας ωθεί προς το όβερ 163,5 σε ματς που αναμένεται να πάει πολύ ψηλά.


Μονακό - Βιλερμπάν στη Γαλλία και το 1,20 δεν είναι επίσης ικανοποιητικό. Τους πιστεύουμε τους Μονεγάσκους, αλλά θέλαμε κάτι καλύτερο. Ωραίο όβερ και εδώ στους 147,5 πόντους και απόδοση 1,88.


Γαλατά- Καρσίγιακα σε... ανώμαλο ζευγάρι, ανώμαλου πρωταθλήματος. Από ένα μπρέικ ο καθένας στα δύο πρώτα ματς, πάμε με τους γηπεδούχους με... σφιγμένη καρδιά στο 1,29.


Πάμε στο φινάλε της Ισπανίας, με όλα τα ματς στις 13.30. Μπαρτσελόνα - Τενερίφη άσος... καραμπινάτος γι' αυτό και μόνο 1,06. Η Μπάρτσα θέλει το ματς για να πάρει την πρωτιά, θα νικήσει κα πολύ πιθανό να το κάνει εμφατικά, με πάνω από 14,5 πόντους και να δώσει και το χάντικαπ του 1,87.


Λαμποράλ - Μανρέσα προσπερνάμε αφού η ποιότητα συνδυάζεται με βαθμολογική αδιαφορία και υποδέχεται το κίνητρο και με τέτοια δεν είναι να μπλέκεις.


Μπιλμπάο - Σαραγόσα άσος στήριγμα στο 1,22 για το τελευταίο χαρτί των Βάσκων να πάρουν μια θέση στα πλέι οφ και είναι απορίας άξιο πώς βγήκε το ματς τόσο ψηλά.


Φουνελαμπράδα - Μούρθια έχει λογική ο άσος του 1,40. Και οι δύο θέλουν να μπουν στα πλέι οφ, με τη διαφορά ότι η Μούρθια μπαίνει και με ήτα αν η Μπαρτσελόνα νικήσει την Τενερίφη, οπότε... μπαίνει. Πάμε με τον άσο.


Ομπραντόιρο - Μάλαγα και συγγνώμη κιόλας, αλλά θα πάμε στον άσο του 2,65. Οπως μας δικαίωσε σρτην Ανδόρρα η ομάδα του Βασιλειάδη, λέμε ότι θα το κάνει και σήμερα και θα πανηγυρίσει... μάγκικα την παραμονή της, απέναντι στην καλύτερη Μάλαγα που όμως δεν κυνηγάει κάτι και περιμένει τα πλέι οφ.


Βαλένθια - Ανδόρρα σε αδιαπραγμάτευτο άσο του 1,11, πάμε δυνατά και στο χάντικαπ με 12,5 πόντους και 1,93, έχουμε υπ' όψην και το όβερ στους 166,5 πόντους στο 1,90.


Χιπουσκόα - Εστουδιάντες μεγάλο διπλό του 1,33 στην απέλπιδα προσπάθεια των φιλοξενούμενων για παραμονή, που έστω κι αν δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς, θα την κάνουν τη δουλειά στην έδρα της υποβιβασμένης αντιπάλου και θα περιμένουν.


Σεβίλλη - Ρεάλ σε διπλό... καραμπινάτο αλλά μόνο 1,11 με τους Μαδριλένους να κυνηγάνε ένα θαύμα για την πρωτιά. Μπορούν και +12, για να μας δώσουν το διπλό με χάντικαπ στο 1,88.


Μπανταλόνα - Γκραν Κανάρια για το τέλος και... καλή απόλαυση να έχουν σε ματς που δεν διακυβεύεται τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα