Το στοίχημα της Κυριακής

Τροφή για στοιχηματική... φιλοσοφία ήταν το απίθανο που είδαμε πριν λίγες ώρες στην Κηφισιά. Πιθανότατα κόσμος και κοσμάκης θα πληρώθηκε το διπλό του Αρη, όπως άλλες φορές έχει χάσει από ένα τυχαίο γεγονός. Οσο και να διαβάζεις καμιά φορά, ό,τι και να λες, στα σπορ δεν ξέρεις τι σου... ξημερώνει από φάσεις που η τύχη αποφασίζει να επέμβει δραστικά. Πάμε στα σημερινά με Ισπανία, Ιταλία ολίγη από Τουρκία και εκτάκτως Γερμανία.


Μπαρτσελόνα - Ρεάλ στο ισπανικό "κλάσικο" και...καλή τηλεθέαση. Η Μπαρτσελόνα με το μυαλό στον "τελικό" του Κράσνονταρ, η Ρεάλ αποκλεισμένη από την Ευρώπη, δεν

έχει από πού να πιαστούμε.


Φουενλαμπράδα - Λαμποράλ και είναι... ερεθιστικό το 1,85 του διπλού. Καλή έδρα, καλή γηπεδούχος, άλλη κλάση η φιλοξενούμενη θα την εμπιστευτούμε.


Μπανταλόνα - Μπιλμπάο σε ένα ακόμα ντέρμπι που δεν ενδείμνυται για στοίχημα. Ισως λίγο όβερ στους 158,5 αλλά τίποτα σοβαρό.


Γκραν Κανάρια - Ανδόρρα και προφανής ο άσος, αλλά στο 1,15. Ρισκάρουμε και με το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο 1,95, πιθανότατο το όβερ στους 164,5 πόντους.


Χιπουσκόα - Σαραγόσα με το διπλό φαβορί στο 1,57 να μας αφήνει σχετικά αδιάφορους. Παράξενο παιχνίδι, σε γενικά δύσκολη αγωνιστική, προσπερνάμε.


Μανρέσα - Μάλαγα και θα πάμε με τους φιλοξενούμενους στο 1,47. Κάποια σημάδια αντίδρασης των γηπεδούχων δεν μας πολυψήνουν, πάμε με την ποιότητα της Μάλαγας.


Βαλένθια - Τενερίφη σε άνετο άσο του 1,07, αλλά... πόσο άνετο; Μάλλον και με 13,5 πόντουςστο 1,90 μάλλον επίσης και όβερ στους 162,5 πόντους.


Σεβίλλη - Εστουδιάντες ματσάρα μεταξύ τελείως αφερέγγυων ομάδων. Ασος στο προβάδισμα αλλά 1,30; Λίγο φαίνεται, μάλλον θα γίνει πάντως.


Στην Ιταλία χωρίς μεσημεριανό ματς σήμερα, αρχίζουμε με Πιστόια - Σάσαρι. Ντέρμπι, σχετικά απρόβλεπτο, θα ρισκάρουμε το διπλό στο 1,97 όχι φυσικάγια στήριγμα αλλά σε ζητούμενα.


Βαρέζε - Εμίλια... άλλο κι αυτό. Πάμε προς το όβερ των 156,5 πόντων αν θέλουμε ντε και καλά να ασχοληθούμε.


Τρέντο - Βενέτσια με τον άσο στο 1,36 να έχει καλές πιθανότητες να επαληθευτεί και να αποτελεί μια επιλογή μας.


Πέζαρο - Καντού δεν εμπνέει για κάτι και περνάμε στο Μιλάνο - Βανόλι. Λογικά άνετος άσος και με το χάντικαπ των 9,5 πόντων σε απόδοση 1,93 να κρίνεται εφικτός. Υποσημείωση η τρομερή αστάθεια του Μιλάνου, ποντάρουμε και ευχόμαστυε στην καλή του μέρα σήμερα.


Μπολόνια - Τορίνο με σκληρές και μαχητικές ομάδες, θα πάμε με την έδρα στο 1,73 και μάλιστα ως ένα από τα ισχυρά σημεί του δελτίου μας για σήμερα.


Μπρίντιζι - Καζέρτα τέλος και άλλος ένας άσος στο 1,44 με καλές ιθανότητες επαλήθευσης τον οποίο αξίζει να εμπιστευτούμε.


Η Γερμανία ξαναπαίζε μέσα σε 48 ώρες και αυτό το κρατάμε ως αρνητικό, αφού οι ομάδες θα είναι ακόμα... ζαλισμένες από τα προηγούμενα ματς.


Χάγκεν - Γκέτιγκεν είναι ένας ισχυρός άσος του 1,35 που έστω και με όσα ροαναφέραμε δεν δείχνει να αλλάζει.


Μπρεμερχάβεν - Κραϊλσχάιμ έχει προβάδισμα η έδρα, αλλά όχι και 1,29 στη Μπρεμερχάβεν, είπαμε, λίγη λογική ποτέ δεν έβλαψε.


Ολντενμπουργκ - Ουλμ καλός και ο άσος του 1,33, καλύτερο και το όβερ του 163,5. Πάμε και με τα δύο.


Λούντβιγκσμπουργκ - Γκίσεν στο 1,20 ο άσος μπαίνει για αύξηση αποδόσεων σε κάποιο παρολί, δυνατός μοιάζει.


Αλμπα - Φρανκφούρτη σε μεγάλο ντέρμπι, θα πάμε με την έδρα αν και θα θέλαμε κάτι παραπάνω από το 1,55. Ας είναι...


Μπαϊρόιτ - Ολιβερ... καλά να περάσουν χωρίς τη δική μας συμμετοχή και πάμε στο τεράστιο ντέρμπι της Μπάγερν με τη Μπάμπεργκ. οριακός ο άσος στο 1,75 τον θεωρούμε πιθανότερο, αλλά το ισχυρό σημείο του αγώνα θεωρούμε το όβερ στους 164,5 πόντους.


Μιτελντόιτσερ - Βόννη θα ψάχναμε με λογική... ρουλέτας την εκπληξούλα στο διπλό του 1,95 αλλά μόνο για πλάκα σε ζητούμενα.


Στην Τουρκία είδαμε και χθες ότι τα πάντα είναι πιθανά. Είπαμε παράξενο, πολύ παράξενο πρωτάθλημα και στοιχηματικά η... χαρά των εταιριών. Γενικά προς αποφυγή.


Μοιάζει για άσος το Ουσάκ - Τραμπζόν στο 1,44, Φενέρ - Εφές στο 1,33 οι γηπεδούχοι που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αλλά μεταξύ αυτών των δύο έχουμε δει τα πάντα κατά καιρούς, καλό το διπλό της Μπεσίκτας με 1,33 στην Κόνιασποε και άνετη η νίκη της Νταρουσάφακα εντός με Τουρκ Τέλεκομ ίσως και με το χάντικαπ των 11,5 πόντων στο 1,90.

Keywords
Τυχαία Θέματα