Το πάρε-δώσε του Ερμή Αγιάς

Ο Ερμής Αγιάς συνεχίζει τον σχεδιασμό του για την Β' Εθνική, και έτσι ενημέρωσε τις ως τώρα κινήσεις του, με τους παίκτες που παρέμειναν, αυτούς που έφυγαν και τους δυο που αποκτήθηκαν.

Αναλυτικά:

O Γ. Σ Ερμής Αγιάς μετά την πανάξια άνοδο στη Β Εθνική Κατηγορία της αντρικής ομάδας μπάσκετ, έχει ξεκινήσει από την επόμενη μέρα το σχεδιασμό και της κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να παρουσιάσει την επόμενη χρονιά, μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και της έως τώρα πορείας της.

Έτσι για την επόμενη χρονιά στο τεχνικό τιμ συνεχίζει

ο κ.Γρηγόρης Γιασσάρης με βοηθό τον κ.Αλέξη Ζέστα και γυμναστή τον κ. Χρήστο Χαλίτσιο.

Στην ομάδα μας ανανέωσαν τη συνεργασία τους ο Νέστορας Κόμματος, ο Στέλιος Γούλας, ο Νάσος Περρωτής, ο Ακης Χαλκιάς και ο Θάνος Γκανέτσας.

Από τον Ερμή Αγιάς αποχώρησαν ο Παναγιώτης Δαουλάρης,, ο Στέλιος Καλεμτζάκης, ο Θοδωρής Καμπούρης και ο Άρης Αργυρούλης , ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση, στους οποίους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην καριέρα τους με υγεία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους, και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα.

Η ομάδα μας απέκτησε τις προηγούμενες ημέρες τον Λεωνίδα Τριανταφύλλου που πέρυσι αγωνίστηκε στους Τιτάνες Παλαμά και τον Νάσο Αγαπίου που πέρυσι αγωνίστηκε στον Κεραυνό Λάρισας, τους οποίους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο μας.

Ο σύλλογος μας σας ενημερώνει ότι θα υπάρχει συνεχή επίσημη πληροφόρηση σχετικά με τις ενέργειές μας και τη δράση μας σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα