Το πάρε-δώσε του Αμαρουσίου

Το Μαρούσι μπορεί να έχει κινηθεί πιο... αθόρυβα, σε σύγκριση με άλλους συλλόγους που θα αντιμετωπίσει στην επόμενη Β' Εθνική, αλλά ως προβιβασθείσα ομάδα έχει μάλλον ήδη διαμορφώσει το ρόστερ της, με κινήσεις ουσίας. Πρώτο μέλημα του συλλόγου των Βορείων προαστίων βέβαια, ήταν να διατηρήσει στις τάξεις της, τους παίκτες που τον οδήγησαν στην άνοδο από την περασμένη Γ' Εθνική.

Οι τρεις βασικότεροι συντελεστές του Αμαρουσίου στην επιτυχία του προβιβασμού, Παύλος Ξύδας, Βαγγέλης Μπαλάφας και Γιώργος Σουρλής, θα είναι παρόντες και στην νέα

πρόκληση που ορθώνεται μπροστά του, μαζί και με τον ελπιδοφόρο Ορφέα Στασινό, ο οποίος σημείωσε εξαιρετικές εμφανίσεις στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία. Από κοντά, θα βρίσκονται και οι Νίκος Μαραγκίδης, Παντελής Κανέλλης και Βασίλης Καπετάνιος, οι οποίοι αναμένεται να έχουν το δικό τους ρόλο σε ένα ρόστερ με αξιοσημείωτο βάθος, που θέλει να δημιουργήσει ο Κώστας Κεραμιδάς.

Σε αυτόν τον «κορμό» επτά παικτών, έρχονται να προστεθούν ακόμη έξι μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία «χτίζουν» τη δεδομένη στιγμή ένα σύνολο 13 ατόμων. Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, ο Στέφανος Σολωμός είναι ο «εκλεκτός» για την φροντ-λάιν, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Γρηγόρη Ραλλάτο, με τον τελευταίο να αποχωρεί μετά την παραμονή του κόουτς Κεραμιδά στον πάγκο του Αμαρουσίου. Σπουδαία είναι η απόκτηση του Ανδρέα Χρονόπουλου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν 5ος σκόρερ του δευτέρου ομίλου του Νότου στη Γ' Εθνική, έχοντας κατά μέσο όρο 16.2 πόντους ανά αγώνα με την φανέλα του Άρη Πετρούπολης. Μαζί του, από την τελευταία ομάδα, ήρθε και ο τρίτος της σκόρερ, Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος είχε 11 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ μέλος της ομάδας των Βορείων προαστίων είναι και ο Γιάννης Στούκας, με τον νεαρό φόργουορντ να αγωνίζεται μέχρι πρόσφατα επίσης στη Β' Εθνική, αλλά με την φανέλα του Κορωπίου. Άλλη μία «επένδυση», θα είναι ο νεαρός Κουτσούγερας από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ενώ η μεταγραφική ενίσχυση για το Μαρούσι, έχει τελειώσει προς το παρόν με τον Ευγένιο Σεργιένκο, ο οποίος είναι έτοιμος να «εξαργυρώσει» τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην ΑΕ Καλλιθέας στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, επιστρέφοντας στις εθνικές κατηγορίες.

Στον τομέα των αποχωρήσεων, έχουμε ήδη αναφερθεί στην αποχώρηση Ραλλάτου, ενώ το ίδιο ισχύει για τους Ιάσωνα Στασινό και Γιάννη Πολυχρονόπουλο, με αμφότερους να «μετακομίζουν» στον Ιωνικό ΝΦ. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει γίνει ήδη παίκτης του Προμηθέα Χαλανδρίου, ενώ ο Γιώργος Γεωργίου αποτελεί μία από τις «βόμβες» του Τρίτωνα για την επόμενη Γ' Εθνική. Τον επόμενο σταθμό του έχει βρει και ο Γιώργος Τσουπάκης, και συγκεκριμένα στην Πεντέλη, με τον Μάριο Σκιαθίτη να επιστρέφει στον Άρη Νικαίας.

Το «θερινό» πάρε-δώσε του Αμαρουσίου:

Προπονητής: Κώστας Κεραμιδάς - έμεινε
Έμειναν: Παύλος Ξύδας, Βαγγέλης Μπαλάφας, Γιώργος Σουρλής, Ορφέας Στασινός, Νίκος Μαραγκίδης, Παντελής Κανέλλης, Βασίλης Καπετάνιος
Ήρθαν: Στέφανος Σολωμός (Πανευθραϊκός), Ανδρέας Χρονόπουλος (Άρης Πετρούπολης), Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (Άρης Πετρούπολης), Γιάννης Στούκας (Κορωπί), Κουτσούγερας (ΑΕΚ), Ευγένιο Σεργιένκο (ΑΕ Καλλιθέας)
Έφυγαν: Γρηγόρης Ραλλάτος, Ιάσωνας Στασινός (Ιωνικός ΝΦ), Γιάννης Πολυχρονόπουλος (Ιωνικός ΝΦ), Δημήτρης Παπαδημητρίου (Προμηθέας Χαλανδρίου), Γιώργος Σκιαθίτης (Τρίτων), Γιώργος Τσουπάκης (Πεντέλη), Μάριος Σκιαθίτης (Άρης Νικαίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα