Θλάση ο Πρίντεζης που απέφυγε τα χειρότερα

Καλύτερα, από ότι αρχικά αναμενόταν, ήταν τα νέα αναφορικά με τον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος ωστόσο δύσκολα θα εμφανιστεί στους επόμενους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, και σίγουρα θα απουσιάσει από τον τέταρτο, ο οποίος ενδέχεται να μετατεθεί για την Δευτέρα (30/5), λόγω του μπερδέματος που υπάρχει λόγω των πλέι οφς της Super League.

Ο διεθνής φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία αμέσως μετά τον τρίτο τελικό, αποφεύγοντας

σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα την ρήξη, υποφέροντας από μερική θλάση πελματιαίας απονεύρωσης με οίδημα, κάτι για το οποίο απαιτείται θεραπεία και ξεκούραση για τουλάχιστον δέκα μέρες.

Αφενός αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι χάνει τον τέταρτο τελικό, με τις πιθανότητες να παίξει στον πέμπτο (αν γίνει) να είναι ελάχιστες, αλλά όχι απίθανες. Σίγουρα ο Πρίντεζης χρειάζεται ξεκούραση, γεγονός που δυσκολεύει και την συμμετοχή του στην Εθνική Ανδρών στο προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά και η διάγνωση:

«Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό του στον τρίτο τελικό της Basket League Σκρατς 2015-16 η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή της πελματιαίας απονευρωσίτιδας με συνοδό μυϊκό αιμάτωμα πέλματος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα υποβληθεί σε εντατικές θεραπείες προκειμένου να προλάβει (μικρές οι πιθανότητες), εφόσον χρειαστεί, τον πέμπτο τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα