Θέλει Κάλογουεϊ ο Ζντοβτς (vids)

Το "χτίσιμο" της ομάδας του για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί για την απόκτηση του Ερλ Κάλογουεϊ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ κι έχει πρώτο στη λίστα του τον 32χρονο γκαρντ της Γκαζιαντέπ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και παλιότερα στην ίδια ομάδα.

Ο Αμερικανός είναι κάτοχος βουλγαρικού

διαβατηρίου και δεν θα πιάνει θέση ξένου στην Ένωση.

Επίσης, με την Γκαζιαντέπ έφτασε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα (αποκλείστηκε από την Εφές στον πρώτο γύρο των playoffs), με τον ίδιο να έχει μέσο όρο 13.8 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 1.7 κλεψίματα, 2.1 λάθη και να μοιράζει 5.7 ασίστ σε 35.5 λεπτά ανά αγώνα.

Ακόμη, ο Σλοβένος κόουτς έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Τζαουάντ Ουίλιαμς, επίσης της Γκαζιαντέπ, κι έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον Αμερικανό φόργουορντ. Επί θητείας του στην ομάδα της Τουρκίας ήταν εκείνος που είχε φέρει τον παίκτη στην ομάδα. Ο Ουίλιαμς είχε φέτος μέσο όρο 12.4 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και μοίρασε 1.5 ασίστ σε 29.5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Τέλος, ο Ζντοβτς εξετάζει και την περίπτωση του Κλέμεν Πρέπελιτς, που αγωνίζεται κυρίως ως δυάρι και φέτος με την Όλντενμπουργκ στη Γερμανία σημείωσε 9,4 πόντους, μοίρασε 3,1 ασίστ και είχε 2,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα