Θα παίξει στη Σιένα το μπόνους

Χωρίς πρόβλημα πέρασε το εμπόδιο της Κάχα ο Ολυμπιακός και πήρε μια σημαντική νίκη σε ένα πολύ πονηρό ματς. Δεν πήρε βέβαια το +9 και εδώ μπορεί να έχει παράπονο από τον εαυτό του αφού ήταν ματς 15-20π και έπρεπε με αυτή την εξέλιξη να κρατήσει και την διαφορά. Και έτσι σε ισοβαθμία θα μετρήσει το συνολικό γκολ αβαρέιτζ. Αλλά δύσκολα θα ισοβαθμήσουν.

Από εκεί και πέρα ο όμιλος είναι φωτιά με ανατροπές και είδαμε και την Κάχα που ξεκίνησε φουριόζα

να έχει ήδη 4 συνεχόμενες ήττες και είδαμε και την Σιένα να τρώει μια 30αρα στην Μακάμπι. Και θα δούμε και άλλα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα και άρεσε γιατί κέρδισε βασικά από την άμυνα, γιατί είχε αρκετή διάρκεια και γιατί πήρε εύκολα ένα πονηρό ματς και ήταν διαβασμένος.

Από εκεί και πέρα περιμένει τον Πέρκινς να μπει στην ομάδα και κοιτάει το μέλλον. Σε ένα ανοιχτό όμιλο που όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός έχει πάρει την πρόκριση εκτός αν αυτοκτονήσει χάνοντας στο ΣΕΦ. Μιλάμε για το προγραμματισμό που κάνει. Αν είναι σοβαρός έχει προκριθεί όπως και η Μπαρτσελόνα παίρνει την 1η θέση. Άρα ο Ολυμπιακός θέλει την 2η θέση και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος αφού βλέπουμε ότι αν πάει 3ος ή 4ος πολύ περισσότερο δεν θα είναι μόνο ότι θα βρεθεί στα χιαστί με μειονέκτημα αλλά θα βρει πολύ πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως ΤΣΣΚΑ ή Εφές ή ακόμα και Ρεάλ.

Συνεπώς δεν θα είναι απίθανο αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να σπάσει έδρα και θα είναι δύσκολο να κρατήσει και την δική του ανέπαφη. Αρα είναι σαφώς ότι πρέπει να έχει μπόνους έδρας. Το καλό είναι ότι μπορεί να καπακώσει την Σιένα μετά την ήττα της από την Μακάμπι. Καθώς οι ιταλοί έχουν ήδη 6 νίκες και λέμε κερδίζουν μέσα Φενέρ και έξω Μπεσίκτας και πάνε 8. Χάνουν έξω από Χίμκι. Και έχουν δύο ερωτηματικά με Μπάρτσα μέσα και Κάχα έξω. Αν χάσουν από Ολυμπιακό μέσα μένουν 8 και δύο ερωτηματικά.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός κερδίζει μέσα Μπάρτσα, Χίμκι, Μακάμπι και πάει 8. Αν πάρει την Σιένα με 3π πάει 9 και με ισοβαθμία. Συνεπώς καθάρισε και άνετα. Και έχει και την αδιάφορη Φενέρ εκτός. Συνεπώς ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μόνο νίκες πλέον. Αλλά αν χάσει στην Σιένα γίνεται δύσκολη η 2η θέση αφού δεν θα έχει την ισοβαθμία και πρέπει να πάει 10 για να μείνει η Σιένα στις 9 χάνοντας από Μπάρτσα και Κάχα Λαμποράλ όμως.

Συνεπώς ο Ολυμπιακός πρέπει να ζει και να πεθαίνει όπως λέμε για το ματς στην Ιταλία με την Σιένα που είναι μισό Λονδίνο αφού είναι το μπόνους της έδρας στα πλεί οφ. Και η Σιένα δεν γίνεται να συνεχίσει να είναι όπως είναι αφού ούτε το πολύ καλό ρόστερ έχει, ούτε όμως και το βάθος για να αντέξει σε τέτοιο επίπεδο. Αν και έχει αφήσει εκτός επειδή το ξέρει αυτό, το καμπιονάτο και κάνει εκεί τις ήττες της και τις κακές της εμφανίσεις. Πάντως ο Ολυμπιακός που τότε στις 14 Μαρτίου θα έχει έτοιμο και τον Πέρκινς σαφώς μπορεί το διπλό της 2ης θέσης στην Σιένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα