Θ. Αντετοκούνμπο: «Θα δείξω στο γήπεδο ποιος είμαι» (vid)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού πρωταθλήματος και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, ενώ τόνισε ότι ο μεγάλος στόχος της Ανδόρρα είναι η συμμετοχή Final 8 του Κυπέλλου αλλά και στα πλέι οφς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλω να πω πολλά, προτιμώ να τα δείξω στο γήπεδο. Είμαι ένας παίκτης που θέλει να κερδίζει

και γι' αυτό θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κερδίζει η ομάδα μου. Ξέρω πως οι φίλαθλοι αγαπούν το θέαμα. Έρχονται στο γήπεδο για να δουν μπάσκετ αλλά απολαμβάνουν αυτές τις φάσεις που βγάζω. Είναι ένας τρόπος για να συστηθώ το κοινό της ACB».

Στη συνέχεια μίλησε για τις ομοιότητες με τον αδερφό του Γιάννη αλλά και τους στόχους της Ανδόρας: «Παίζουμε και οι δύο σκληρά. Μας αρέσει να καρφώνουμε. Κάνουμε πολλές φορές τις ίδιες γκριμάτσες μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε αρκετές ομοιότητες με τον αδερφό μου αλλά νομίζω πως όλοι μας συγκρίνουν γιατί έχουμε το ίδιο επώνυμο. Εδώ έχω βρει μια καλή ομάδα, εξαιρετικούς συμπαίκτες και πάρα πολύ κλίμα. Πρώτος στόχος μας είναι να παίξουμε στο Final 8 του Κυπέλλου και στη συνέχεια να μπούμε στα πλέι οφς».

Δείτε το βίντεο:

@Thanasis_ante43 se presenta: "Me gusta que la gente disfrute viendo baloncesto" pic.twitter.com/KJen9MgIjQ

Liga Endesa (@ACBCOM) 7 Σεπτεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα