Τεόντοσιτς: «Φέτος δεν θα σκεφτώ το NBA»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μετά τις δηλώσεις του στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων, ότι θα ήθελε να αγνωνιστεί στο NBA έβαλε «φωτία» στα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου. Όμως ο ίδιος ο παίκτης με δικές του νέες δηλώσεις σήμερα τόνισε ότι έχει για μία ακόμα χρονιά συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

και για φέτος το ΝΒΑ δεν θα υπάρχει στις σκέψεις του.

Αλλά όπως λένε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και φάινεται ότι η ιδέα του ΝΒΑ έχει μπει για τα καλά στο μυαλό του Μίλος και ίσως η φετινή σεζόν να ειναι η τελευταία του στα παρκέ της Ευρώπης. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο manager του είχε δηλώσει ότι ο Σέρβος γκαρντ είχε αρνηθεί πρόταση των Μέμφις Γκρίζλις για να παραμείνει στην ομάδα του «στρατού». Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν τελικά ο Μίλος θα περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το επόμενο καλοκαίρι ή όχι.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στη «Zurnal»:

Πάντα σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να πάω εκεί, να γνωρίσω το μπάσκετ που είναι διαφορετικό από το ευρωπαϊκό σε όλες τις απόψεις. Ωστόσο, έχω έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό μου με την ΤΣΣΚΑ και φέτος δεν θα σκεφτώ το ΝΒΑ. Θα μιλήσω για το ΝΒΑ, όταν έρθει η ώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα