Τελειώνει από ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης!

Μία απρόσμενη είδηση προέκυψε από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, από την οποία αποχωρεί ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης! Ο έμπειρος σέντερ, βλέπει την «πόρτα της εξόδου» από την Ένωση, αποχωρώντας από την προετοιμασία της και με τη γνωστοποίηση του γεγονότος από την πλευρά του «Δικεφάλου» να απομένει ουσιαστικά.

Η «βόμβα» για την ΑΕΚ «πυροδοτήθηκε», όταν ο ηγέτης της για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, που και φέτος φαινόταν πως θα είχε βασικό ρόλο στα

πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς, αποχώρησε από τις προπονήσεις της ομάδας, η οποία τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στη Σλοβενία, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της. Ο παίκτης, μάλιστα, φαίνεται πως βρισκόταν ήδη από το πρωί της Τρίτης (23/8) στην Αθήνα και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Με αυτό τον τρόπο, δεν αποκλείεται στις επόμενες ώρες να κερδίσει «πόντους» ο Δημήτρης Μαυροειδής. ο οποίος προπονείται με τον Δούκα αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι πιθανή, λοιπόν, η επιστροφή του στην ΑΕΚ, από την οποία είχε αποχωρήσει με το πέρας της περασμένης χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα