Τέιλορ: «Ότι χρειάζεται η ομάδα για να πετύχουμε…»

Ο Μπράντον Τέιλορ στα 22 του ετοιμάζεται για την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία, την οποία θα βιώσει στην ομάδα του ΠΑΟΚ.Ο νεαρός φόργουορντ μιλώντας στο paokbc.gr δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ξεκινά στην καριέρα του, ενώ τόνισε ότι ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα και να αρχίσει τις προπονήσεις με την καινούρια του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ

στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησα με μία τόσο σπουδαία ομάδα και πραγματικά αισθάνομαι ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα από μία χώρα που έχει παράδοση στο μπάσκετ».

Όσων αφορά την ιστορία του συλλόγου είπε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια, τώρα αρχίζω να μαθαίνω και θέλω να μάθω πολλά μέχρι να έρθει η στιγμή που θα έρθω στην Ελλάδα».

Για την απόφασή του να υπογράψει στον ΠΑΟΚ: «Θεώρησα από την πρώτη στιγμή ότι είναι μία πολύ σημαντική προοπτική για μένα και μίλησα μόνο με τον μάνατζέρ μου και την οικογένειά μου, προτού πάρω την απόφαση να έρθω».

Όταν κλήθηκε να περιγράψει το αγωνιστικό του προφίλ δήλωσε: «Είμαι αυτό που λένε stretch τεσσάρι. Πιστεύω πάντως ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, ουσιαστικά κάτι από όλα μέσα στο γήπεδο και πάντα βγάζω πολλή ενέργεια και έντονο συναίσθημα στο παιχνίδι μου».

Ο 22χρονος φόργουορντ δήλωσε εντυπωσιασμένος και από το γεγονός ότι ο θείος του Terence Stansbury, υπήρξε συμπαίκτης με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ για το γεγονός ότι είναι μόλις ο δεύτερος παίκτης, μετά τον Dick Mumma, από το Penn State που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που διαπιστώνω ότι έστω και πριν από πολλά χρόνια υπήρξε κάποιος από την ευρύτερη οικογένεια του Penn State που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ».

Τέλος το μήνυμα του νεαρού μπασκετμπολίστα ενόψει της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω την δουλειά με τον ΠΑΟΚ και θα κάνω ότι χρειάζεται η ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα