Στοίχημα ΟΠΑΠ: Ντέρμπι για όλους!

Με ένα πολύ ενδιαφέρον κουπόνι μας υποδέχεται ο ΟΠΑΠ στον δρόμο μας προς το ταμείο σήμερα και αύριο στην ευρωλίγκα. Η ελληνική εταιρέια με αφορμή το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ευρώπης που γίνεται σήμερα στο ΟΑΚΑ στα μέρη μας, μας προσφέρει όλων των ειδών τα στοιχήματα για όλα τα γούστα. Από την απλή νίκη, ποιός θα κερδίσει δηλαδη όπως ποντάρουμε στο ποδόσφαιρο, μέχρι πρώτους σκόρερ, ποσα τρίποντα θα μπουν,όρια πόντων κτλ. Ωστε να βλέπουμε και να έχουμε ποντάρει

ότι έχουμε εμπνευση. Και φυσικά όλα τα παιχνίδια είναι μονά αποδεκτά και ακόμα και με απλές νίκες στις περισσότερες αναμετρήσεις του διημέρου που μπορούν να συνδιαστούν με όποιο ποδοσφαιρικό γεγονός θελουμε πχ. Πάμε να δούμε το ρεπορτάζ των σημερινών αγώνων

736 7,5 ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
*Στις 5 συνεχόμενες ήττες η Λαμποράλ
*Αήττητη η Μπαρτσελόνα

Ισπανικός εμφύλιος με την Μπαρτσελόνα όμως αυτή την στιγμή να μην έχει σχέση με την αντιπαλό της και το διπλό χωρίς να είναι βράχος όπως χτες η Άλμπα να είναι ένα σημείο με αρκετές πιθανότητες. Σε κρίση διαρκείας η Λαμποράλ με 5 συνεχόμενες ήττες στην ευρωλίγκα και 9 συνολικά αλλά δεν έχει απολυθεί ακόμα ο Σκαριόλο μετά και την νέα ήττα άνετα στην Ισπανία εντός 74-90 ενώ πιο πριν συνετρίβη με 30αρα και στην Τουρκία από την Φενέρ. Εκανε το μπαμ με την απόκτηση του ΝΒΑερ ¨Οντομ που δεν παίζει όμως σήμερα ενώ έχει και απουσίες καθώς εκτός είναι και οι Χάμιλτον-Ποέτα και αμφίβολος ο Χερτέλ και είναι ουσιαστικά 7-8 παίκτες ενώ την Δευτέρα φεύγει και ο Χοτζ! Η Μπαρτσελόνα του Παπανικολάου έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση και την 1η θέση καθώς είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην 2η φάση και έχει τα διπλά με ΠΑΟ , Ολυμπιακό, Φενέρ και μεγάλη άνεση . Αγχώθηκε εντός με το Μιλάνο ενώ στην Ισπανία νίκησε πάλι αγχωμένα 88-79 εντός την Μπανταλόνα.

737 ΜΙΛΑΝΟ ΜΑΛΑΓΑ 4,5
Ματσάρα για την πρόκριση και πολύ οριακό. Ακόμα κα καθαρό διπλό μπορεί η Μάλαγα και το ματς δεν αξίζει κάτι στοιχηματικά. Πήρε μόνο στα ειδικά του ΟΠΑΠ το 3,5 του Λάνγκφορντ στους σκόρερ καθώς η Μάλαγα δεν παίζει περιφερειακή άμυνα. Το Μιλάνο βλέπει πρόκριση με την εξαιρετική του άμυνα και πάλεψε μέχρι τέλους στην Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα ενώ στην Ιταλία νίκησε δύσκολα και πλασματικά 88-79 στο τέλος την Πιστόια εκτός την Δευτέρα. Πρόκριση βλέπει και η Μάλαγα που με 15τρ πήρε μεγάλη νίκη και εύκολα στο τέλος μετά το 54-57 στο 27' με τον ΠΑΟ στην έδρα της αλλά δεν έχει διάρκεια και είναι λίγο σοφτ . Στην Ισπανία στο χαλαρό 89-76 εντός την Σεβίλλη.

738 ΠΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το απόλυτο ντέρμπι και κανονικά τέτοια ματς δεν παίζονται. Αλλά εγώ πάω λίγο με το διπλό σήμερα καθώς πιστεύω ότι χρωστά ένα μεγάλο ματς εκτός ο Ολυμπιακός και έχει τους 3π
Προσέχουμε άλλωστε ότι και οι δύο που θέλουν την 2η θέση για το πλεονέκτημα της έδρας θα κοιτάξουν και την διαφορά για πιθανή ισοβαθμία. Ο Παναθηναϊκός είναι με πίεση καθώς έχει την καλύτερη άμυνα της ευρωλίγκα αλλά μετά από 3/3 ήρθαν 3 συνεχόμενες ήττες και το κλίμα χάλασε. Περίπατο στην Ελλάδα 72-59 την Κηφισιά , γυρίζει ο Γκιστ που είναι κλειδι στην άμυνα πάνω στον Σπανούλη στα ντέρμπι αυτά, γεμάτο ΟΑΚΑ με 18000 κόσμο αλλά λογικά με ηρεμία καθώς η ευρωλίγκα δεν ..χαρίζεται και με ξένους διαιτητές! Με ήττα κινδυνεύει και η πρόκριση. Εχει πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού καθώς στις 23/12 στο κύπελλο και μετά στηνΑ 1 τον κατέβασε στους 53π μ.ο(!) και τον κέρδισε εύκολα και με τον Πεδουλάκη να κάνει πάντα ματ με την άμυνα στον Μπαρτζώκα. Πήρε και τον Ράιτ αλλά για την επόμενη εβδομάδα.
Στην Μάλαγα δεν έπαιξε άμυνα και μετά το 54-57 στο 27' με 15τρ που δέχθηκε κατέρρευσε και έχασε εύκολα. . Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στο ΣΕΦ με την Εφές και με 3 συνεχόμενες νίκες έχει ψυχολογία αλλά θέλει να ξεπεράσει το σύδρομο του ΟΑΚΑ και να τρέξει και γι αυτό είναι και οριακό το άντερ που ολα τα ματς μεταξύ τους πάνε στο άντερ αλλά αν τρέξει ο Ολυμπιακός θα έχουμε οβερ. Ο Ολυμπιακός που στην Ελλάδα νίκησε 74-72 εκτός τον ΠΑΟΚ και θέλει καλά ποσοστά στο τρίποντο που τον απομονώνει πάντα ο ΠΑΟ και είναι το κλειδί του .
Εκτός Λο-Μουν.

739 3,5 ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΓΑΛΑΤΑ
Περίεργο ματς και πάω λίγο με τον άσο και το άντερ 145 αλλά οριακά πράματα. Η Παρτίζαν με την τρομερή της έδρα και άμυνα αν και δεν βλέπει πρόκριση καθώς είναι νεανική ομάδα και έχει μόνιμες απουσίες μην ξεχνάμε ότι κέρδισε πρόσφατα την ΤΣΣΚΑ. Πάντως στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις έχασε εύκολα ενώ νίκησε στην αδριατική λίγκα 63-58 εντός την Σιρόκι. Η Γαλατά πάιζει επίσης σημαντικές και πολλές απουσίες αλλά το πάλεψε και με την ΤΣΣΚΑ εντός και αν κερδίσει θα έχει μικρές ελπίδες πρόκρισης. Στην Τουρκία 94-80 εντός την Αλιάγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα