Στοίχημα: Μεγάλο σκορ στη Μαδρίτη

Ξεκινά σήμερα (24/11) η 9η αγωνιστική της Euroleague και όπως είναι φυσικό τα παιχνίδια της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη μονοπωλούν το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Δύο προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, οι οποίες προκύπτουν από τα παιχνίδια Ρεάλ Μαδρίτης – Ούνιξ Καζάν και Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπάμπεργκ. Από εκεί και πέρα, διεξάγονται τρεις ακόμη αγώνες, με τον Ολυμπιακό

να φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Αρμάνι Μιλάνο να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε, ενώ η Αναντολού Εφές αναμετράται με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μπάσκετ με τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ούνιξ Καζάν, από τον οποίο προκύπτει και το «δυνατό» προγνωστικό της ημέρας. Μετά το θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ υποδέχεται την Ούνιξ και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτή πέρα από τη νίκη, την οποία πιθανότατα, θα πάρει εύκολα. Έχει «μπερδέψει» φέτος λιγάκι η Ρεάλ με τις αμυντικές της ικανότητες, με τελευταία παραδείγματα τα ματς σε Βαρκελώνη και Γκραν Κανάρια όπου δέχθηκε 65 και 68 πόντους αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να μην παρουσιάζει τεράστια σκορ με την περσινή ή προπέρσινη συχνότητα. Το σημερινό ματς, όμως, βολεύει για σκορ και θέαμα, διότι η Ούνιξ έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά όταν παίζει εκτός έδρας, σε σχέση με τους αγώνες μπροστά στο κοινό της. Έτσι, μέχρι σήμερα η Ούνιξ στην επίθεση έχει 71 πόντους εντός και 88 πόντους εκτός, ενώ δέχεται 76 πόντους εντός και 91 εκτός. Αν συνεχίσει έτσι στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ που είναι πιο άνετη στο «σπίτι» της, θα βοηθήσει στην εμφάνιση ενός μεγάλου σκορ για να επαληθευθεί η επιλογή του Over 171.5.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπάμπεργκ. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, με ρεκόρ 2-6. Για τη Ζαλγκίρις, αυτό το ρεκόρ είναι φυσιολογικό, αλλά η Μπάμπεργκ κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία, αν δεν έχανε ορισμένα «δικά» της παιχνίδια. Ο Τρινκιέρι και οι παίκτες του έχουν κάνει απίστευτα λάθη σε αγώνες που πήραν προβάδισμα, όπως αυτά με ΠΑΟ και Μπασκόνια την προηγούμενη εβδομάδα, διότι έπαιζαν με τον χρόνο και αναλώθηκαν σε 24ρες επιθέσεις χωρίς στόχο σωστής επίθεσης. Έτσι, πολύ απλά η Μπασκόνια δε διέκοψε τον δικό της ρυθμό, περίμενε να κάνει το σφάλμα η Μπάμπεργκ και όταν έπρεπε ανέτρεψε το σκορ. Το πιθανότερο είναι πάλι σήμερα να ηττηθεί στο τέλος η Μπάμπεργκ, ίσως με ανατροπή ξανά, με κάποιο buzzer-beater ενδεχομένως. Μόνιμη επιλογή το πλεονέκτημα πόντων της Μπάμπεργκ όταν παίζει εκτός έδρας.

Όσο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, θεωρούμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κερδίσουν και μάλιστα εύκολα. Ωστόσο, αντί της επιλογής του -7.5 τώρα προτιμότερη είναι η αναμονή για το Live και την αναζήτηση ενός μικρότερου χάντικαπ.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα