Στοίχημα: Δύσκολη αποστολή στο Βελιγράδι

Πέμπτη (26/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση στη Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Το σημερινό μενού της διοργάνωσης περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

«Τρένο» που δεν σταματάει ο Ερυθρός Αστέρας

Ερυθρός Αστέρας και Παναθηναϊκός

διασταυρώνουν απόψε στις 20:00 τα ξίφη τους, για την 20η αγωνιστική της φετινής, ανανεωμένης Euroleague. Οι Σέρβοι μπορεί να μην ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους και να άργησαν να βρουν ρυθμό, ωστόσο το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούν φανταστικές εμφανίσεις, έχουν φτάσει τις έξι σερί νίκες και πλέον φιγουράρουν στην 5η θέση με ρεκόρ 11-8. Τελευταίο τους θύμα ήταν η Μπασκόνια μέσα στη Βιτόρια, την οποία διέλυσαν με 69-87 παίζοντας φανταστική άμυνα για ακόμη μια φορά και στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό θα ψάξουν ακόμη μια επιτυχία ώστε να εδραιώσουν τη θέση τους εντός της οκτάδας.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του βρίσκεται στην 6η θέση, επίσης με ρεκόρ 11-8, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 71-65 επί της Μπατσελόνα στο «σπίτι» του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν πείθει με τις εμφανίσεις του, με εξαίρεση το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, παρουσιάζοντας πολλά σημάδια αστάθειας. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στο Βελιγράδι ίσως και τη χειρότερη χρονική στιγμή, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν Ερυθρό Αστέρα που... τρομάζει τους αντιπάλους του και θεωρούμε πως δύσκολα θα φύγει αλώβητος από τη Σερβία. Επιλογή μας αποτελεί η απλή νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.71.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα