Στοίχημα: Δύο Under από το Champions League

Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Champions League, με τις 4 ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση για το Final 4 να γίνονται γνωστές. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν δύο παιχνίδια από τη διοργάνωση της FIBA και συγκεκριμένα τα Βενέτσια – Πινάρ Καρσίγιακα και Λούντβινγκσμπουργκ – Μπάνβιτ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ξεκινάμε

με τη “δυνατή” πρόταση της ημέρας, η οποία προκύπτει από την αναμέτρηση Βενέτσια – Πινάρ Καρσίγιακα. Στο πρώτο παιχνίδι, η γηπεδούχος τότε Πινάρ επικράτησε 74-71. Το ματς ήταν πολύ σκληρό στη Σμύρνη, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα, με τη Βενέτσια να έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4, καθώς η ήττα με 3 πόντους που υπέστη μπορεί να ανατραπεί. Οι Ιταλοί κατάφεραν να περιορίσουν τη διαφορά στον A' αγώνα κυρίως χάρη στην άμυνά τους. Στο 14' έχαναν 36-21, αλλά στη συνέχεια περιόρισαν την Καρσίγιακα, δεχόμενοι μόλις 38 πόντους στα υπόλοιπα 26 λεπτά. Καμία έκπληξη για τη συμπεριφορά της Βενέτσια, καθώς στους τελευταίους αγώνες της δέχεται ελάχιστους πόντους (70 από την άκρως επιθετική ομάδα της Τορίνο, 71 από την ισχυρή εντός Πιστόια που μόλις προχθές σκόραρε 85 εναντίον της Αρμάνι, 68 και 49 από την Αβελίνο στην προηγούμενη φάση του Champions League, 61 από Πέζαρο). Δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στο πλάνο της σήμερα, ενώ και η Πινάρ έχει αμυντικές αρετές, δεχόμενη 68 πόντους ανά αγώνα στη φάση των ομίλων και μόνο στο B' παιχνίδι με την Μπεσίκτας (83-90) και στο πρώτο παιχνίδι με την Φρανκφούρτη (90-80), «ξέφυγαν» τα σκορ. Το προσφερόμενο 148.5 φαίνεται πολύ μεγάλο για το ζεύγος τη δεδομένη χρονική περίοδο, η επιλογή είναι το Under.

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση έρχεται από το παιχνίδι Λούντβινγκσμπουργκ – Μπάνβιτ. Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην Μπαντίρμα της Τουρκίας, η Λούντβινγκσπουργκ πήγε κόντρα στα προγνωστικά και επιβλήθηκε με 87-92, κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Final 4. Το τελικό σκορ, βέβαια, ήταν παράδοξο με βάση την εικόνα που είχαν δείξει οι δύο ομάδες μέχρι τότε, καθώς σπάνια είχαν τόσο κακές αμυντικές επιδόσεις. Η Μπάνβιτ θεωρούνταν το φαβορί και τώρα καλείται να κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη των 6 πόντων στη Γερμανία. Ο ρυθμός του σημερινού αγώνα αγώνα δεν θα είναι ο ίδιος με εκείνον της Τουρκίας, η Μπάνβιτ δε θα κάνει τα ίδια λάθη στην άμυνα και η Λούντβιγκσμπουργκ παίζει πιο δυνατή άμυνα όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Συγκεκριμένα, στην Μπουντεσλίγκα δέχεται 73.5 πόντους εντός και 81 εκτός, ενώ και στην επίθεση η επίδοσή της είναι μικρότερη εντός από ότι εκτός, 73.8 πόντοι εντός και 80.6 εκτός. Under 151.5 η σοφή επιλογή.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα